ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στουμπ: Υπάρχει ακόμη δουλειά για τη συμφωνία

Χαμηλούς τόνους κρατάει ο φινλανδός υπουργός Οικονομικών

Περισσότερη δουλειά μένει να γίνει με τη συμφωνία για το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, δήλωσε σήμερα ο φινλανδός υπουργός Οικονομικών.

«Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά, η συμφωνία είναι μεγάλη λέξη», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Αλεξάντερ Στουμπ, στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και στους διεθνείς πιστωτές της.

«Υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει στις λεπτομέρειες», πρόσθεσε ο Στουμπ, λέγοντας πως η κυβέρνηση θα αποφασίσει για τη στάση της αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Στουμπ δήλωσε πως η Φινλανδία ζητάει από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να συμμετάσχει στο πακέτο διάσωσης. Πρόσθεσε πως η ωρίμανση των δανείων της Ελλάδας μπορεί να επιμηκυνθεί, αλλά απέκλεισε περικοπές χρέους.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact