ΕΛΛΑΔΑ

Αποφασισμένοι οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα -Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί και πότε

Συνεχίζονται και σήμερα Παρασκευή 19/2 οι αποκλεισμοί δρόμων σχεδόν σε όλο το εθνικό δίκτυο από τα μπλόκα των αγροτών.

Τα μπλόκα ανά την Ελλάδα

  • Οι αγρότες της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν χθες τον αποκλεισμό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανίων και στις τρεις λωρίδες στα δύο ρεύματα.Οι αποκλεισμοί θα έχουν ως εξής: 11:00-15:00 κλειστές οι τρεις λωρίδες και στα δύο ρεύματα. Από τις 15:00 έως τις 18:00 θα δοθεί στην κυκλοφορία μία λωρίδα σε κάθε πλευρά.
  • Στη Βόρεια Ελλάδα είναι κλειστοί οι κόμβοι Μελισσίου, Μαυροβουνίου, Μεσημερίου, Αλυσίδας Βεγορίτιδας και Αψάλου και Γυψοχωρίου. Μπλόκα υπάρχουν επίσης στη σερβική γέφυρα στα Γιαννιτσά, στη Φθιώτιδα στον κόμβο του Μπράλου, στη Χαλκηδόνα, στον Νομό Πιερίας (στο Αιγινίο και την Κατερίνη), στον Νομό Δράμας (τα μπλόκα των Κοκκινογείων και Προσοτσάνης), στον Νομό Κιλκίς, στα τελωνεία των Ευζώνων και στη Δοϊράνη. 
  • Οι αγρότες της Πελοποννήσου συνεχίζουν τους αποκλεισμούς των εθνικών οδών το απόγευμα, ενώ το πρωί δίνουν αίμα για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.
  • Επ’ αόριστον αποκλεισμός της εθνικής οδού Κορίνθου – Αθηνών στο ύψος των διοδίων του Ισθμού σε παλαιά και νέα εθνική οδό και η κυκλοφορία διεξάγεται από τον παραλιακό δρόμο μέσα από το χωριό Καλαμάκι.
  • Στην Αχαΐα, αγρότες έχουν αποκλείσει την εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας και στην Ηλεία, την εθνική οδό Πατρών – Πύργου στον κόμβο του Κουρτεσίου. Οι αγρότες της Αιγιάλειας κλείνουν την εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος του Αιγίου. 
  • Στην Αιτωλοακαρνανία είναι κλειστός επ’ αόριστον ο κόμβος στο Κεφαλόβρυσο ενώ οι αγρότες του Μεσολογγίου κλείνουν τη γέφυρα του ποταμού Ευήνου. 
  • Με νέο 6ωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Αθήνας-Θεσσαλονίκης, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στο μπλόκο των Μικροθηβών. Το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου θα ισχύσει, όπως και χθες, από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 18:00 το απόγευμα.
  • Η εκτροπή των αυτοκινήτων που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, γίνεται στον κόμβο του Αλμυρού και στη συνέχεια οδηγούνται, μέσω Βόλου, στο Βελεστίνο και στην παλαιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας. Το αντίστροφο συμβαίνει για όσα αυτοκίνητα κινούνται προς την Αθήνα. Η συγκεκριμένη παράκαμψη επιβαρύνει κατά 45 χιλιόμετρα τη διαδρομή Αθήνας-Θεσσαλονίκης.
  • Στην Κρήτη παραμένουν τα μπλόκα στο Ηράκλειο και στα Μεγάλα Χωράφια στα Χανιά.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact