ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ντάισελμπλουμ: Η συζήτηση για το χρέος θα ανοίξει πολύ σύντομα

«Μπορούμε να πούμε νούμερα για το χρέος και πριν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης»

Την επιστροφή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα, επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, στις Βρυξέλλες.

«Υπάρχει ικανοποιητική προετοιμασία, έτσι ώστε να συνεχίσει η αποστολή στην Αθήνα προς μια επιτυχή ολοκλήρωση της αξιολόγησης», ανέφερε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, τονίζοντας, ωστόσο, ότι «περισσότερη δουλειά πρέπει να γίνει, υπάρχουν δημοσιονομικά κενά που πρέπει να καλυφθούν και μεταρρυθμίσεις που πρέπει να εμβαθυνθούν».

Ο πρόεδρος του Eurogroup τόνισε ότι ξεκινά και η συζήτηση για το ελληνικό χρέος. Η συζήτηση θα ανοίξει «πολύ σύντομα» ανέφερε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας πως πριν από τη αξιολόγηση μπορούμε να μιλήσουμε για τα νούμερα του χρέους.

Ρέγκλινγκ: Πριν το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ επισήμανε ότι η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος θα ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα.

Μοσκοβισί: Λύση το ταχύτερο δυνατό.

Ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιέρ Μοσκοβισί, ανέφερε πως θέλουμε να φθάσουμε σε λύση το ταχύτερο δυνατό.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact