ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

"Έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση… σκέφτομαι συνέχεια τον θάνατο"

Ο διάσημος  ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, Στίφεν Φράϊ, από τα 37 του έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή και για τον λόγο αυτό στο παρελθόν έχει αποπειραθεί πολλές φορές να αυτοκτονήσει.
Ο 57χρονος όπως φαίνεται βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο ίδιος σε συνέντευξη του έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη λέγοντας πως σκέφτεται συνέχεια το θάνατο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Σκέφτεσαι συνέχεια το θάνατο, ακόμα και όταν δεν έχεις τάσεις αυτοκτονίας. Έχεις συνέχεια επίγνωση του θανάτου γενικότερα, αλλά και του θανάτου σου συγκεκριμένα, καθώς και του πόσο ευπρόσδεκτος θα είναι» δήλωσε ο Στίφεν Φράϊ σε δεύτερο ενικό πρόσωπο, μιλώντας για τον εαυτό του.

Και πρόσθεσε πως «όταν νιώθεις πως δεν μπορείς πλέον να συνεχίσεις, δεν είναι απλά μια σκέψη ή μια φράση, αλλά κάτι απολύτως αληθινό. Ποτέ δεν σε αφήνει. Καραδοκεί πάντα εκεί και σου τριβελίζει το μυαλό».

Μάλιστα δεν διστάζει να παραδεχτεί πως υποφέρει από πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση, η οποία όπως λέει «βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν. Είμαι ένας μαλθακός».

Ο Φράι που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι σε θέματα ψυχικών ασθενειών, το 2011 έγινε πρόεδρος του φιλανθρωπικού οργανισμού «Mind», ώστε να βοηθήσει να πάψουν οι προκαταλήψεις αλλά και η αρνητική αντιμετώπιση του κόσμου απέναντι σε τέτοια θέματα.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η τρίτη αυτοβιογραφία του, «More Fool Me» («Πιο Ηλίθιος Εγώ»), στην οποία αναφέρεται στη μάχη του με την κοκαϊνη, την οποία έπαιρνε όταν βρισκόταν σε συγκεκριμένες κοινωνικές καταστάσεις, όπως για παράδειγμα τα πάρτι, τα οποία μισούσε:

«Ποτέ δεν μίσησα κανέναν και τίποτα, όσο τα πάρτι. Έτσι ανακάλυψα τον μοναδικό τρόπο ώστε να επιβιώνω απ΄αυτά. Κλειδωνόμουν στις ανδρικές τουαλέτες, σνίφαρα κόκα, και έπειτα έβγαινα, και μιλούσα, χαμογελούσα και γελούσα συνεχώς».

πηγή: star.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact