ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

"Έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση… σκέφτομαι συνέχεια τον θάνατο"

Ο διάσημος  ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, Στίφεν Φράϊ, από τα 37 του έχει διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή και για τον λόγο αυτό στο παρελθόν έχει αποπειραθεί πολλές φορές να αυτοκτονήσει.
Ο 57χρονος όπως φαίνεται βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ο ίδιος σε συνέντευξη του έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη λέγοντας πως σκέφτεται συνέχεια το θάνατο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Σκέφτεσαι συνέχεια το θάνατο, ακόμα και όταν δεν έχεις τάσεις αυτοκτονίας. Έχεις συνέχεια επίγνωση του θανάτου γενικότερα, αλλά και του θανάτου σου συγκεκριμένα, καθώς και του πόσο ευπρόσδεκτος θα είναι» δήλωσε ο Στίφεν Φράϊ σε δεύτερο ενικό πρόσωπο, μιλώντας για τον εαυτό του.

Και πρόσθεσε πως «όταν νιώθεις πως δεν μπορείς πλέον να συνεχίσεις, δεν είναι απλά μια σκέψη ή μια φράση, αλλά κάτι απολύτως αληθινό. Ποτέ δεν σε αφήνει. Καραδοκεί πάντα εκεί και σου τριβελίζει το μυαλό».

Μάλιστα δεν διστάζει να παραδεχτεί πως υποφέρει από πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση, η οποία όπως λέει «βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν. Είμαι ένας μαλθακός».

Ο Φράι που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος απέναντι σε θέματα ψυχικών ασθενειών, το 2011 έγινε πρόεδρος του φιλανθρωπικού οργανισμού «Mind», ώστε να βοηθήσει να πάψουν οι προκαταλήψεις αλλά και η αρνητική αντιμετώπιση του κόσμου απέναντι σε τέτοια θέματα.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η τρίτη αυτοβιογραφία του, «More Fool Me» («Πιο Ηλίθιος Εγώ»), στην οποία αναφέρεται στη μάχη του με την κοκαϊνη, την οποία έπαιρνε όταν βρισκόταν σε συγκεκριμένες κοινωνικές καταστάσεις, όπως για παράδειγμα τα πάρτι, τα οποία μισούσε:

«Ποτέ δεν μίσησα κανέναν και τίποτα, όσο τα πάρτι. Έτσι ανακάλυψα τον μοναδικό τρόπο ώστε να επιβιώνω απ΄αυτά. Κλειδωνόμουν στις ανδρικές τουαλέτες, σνίφαρα κόκα, και έπειτα έβγαινα, και μιλούσα, χαμογελούσα και γελούσα συνεχώς».

πηγή: star.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact