ΚΟΣΜΟΣ

Ταξίδεψε από τη Γαλλία στην Αγγλία κρεμασμένος στο κάτω μέρος αυτοκινούμενου

Η οικογένεια επέστρεψε από τις διακοπές και βρέθηκε αντιμέτωπη με μια έκπληξη

Η οικογένεια Πάτερσον επέστρεψε στη βάση της στο Γκρέιτ Χόρκσλεϊ του Έσεξ, από τη Γαλλία όπου είχε πάει οδικώς για διακοπές με το αυτοκινούμενό της.

Φτάνοντας στο σπίτι ο Μικ και η Λίζα Πάτερσον είδαν έναν μυστηριώδη άνδρα να περιφέρεται στο δρόμο. Τον ρώτησαν τι γυρεύει και εκείνος τους είπε πως είναι από το Σουδάν και πως ταξίδεψε μαζί τους από την Καέν, κρεμασμένος στο κάτω μέρος του οχήματός τους!

Έκπληκτοι του πρόσφεραν τροφή και νερό και κάλεσαν την αστυνομία η οποία τον παρέλαβε και τον ανέθεσε στο αρμόδιο τμήμα του υπουργείου εξωτερικών για να διευθετήσει την υπόθεσή του.

«Ο γιος μου μου είπε πως ένα άνδρας κυκλοφορεί στο δρόμο. Ζούμε στη μέση του πουθενά και κανείς δεν περπατά εδώ. Έτρεξα έξω και τον φώναξα. Φάνηκε πολύ καλός άνθρωπος με τον τρόπο που μου μίλησε», ανέφερε η Λίζα.

«Τον ρώτησα να μου πει πως έφτασε ως εδώ και με πήγε στο πίσω μέρος του οχήματος δείχνοντάς μου το κάτω μέρος. Ισορροπούσε, λέει, στον πίσω άξονα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τον λυπήθηκα, έδειχνε τελείως χαμένος», πρόσθεσε.

Το ταξίδι της επιστροφής διήρκησε τέσσερις μέρες και όλο αυτό το διάστημα ο άνδρας από το Σουδάν ήταν κρεμασμένος κάτω από το όχημα.

Η κυβέρνηση της Βρετανίας έχει προειδοποιήσει τους οδηγούς φορτηγούς πως η πόλη Καέν έχει εξελιχθεί σε νεό Καλαί, λόγω των πολλών προσφύγων που προσπαθούν να περάσουν στη Μεγάλη Βρετανία.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι η Λίζα θυμήθηκε πως κάποια στιγμή είχαν σταματήσει σε ένα σούπερ μάρκετ κοντά στην Καέν για να φάνε κάτι. Είχαν παρκάρει δίπλα στο όχημα των φίλων τους, όταν παρατήρησαν έναν άνδρα να δείχνει το αυτοκινούμενο.

«Όταν είδαμε έναν μετανάστη να προσπαθεί να μπει στο όχημα, τον βγάλαμε έξω. Στη συνέχεια φτάσαμε στο λιμάνι και βγήκαμε για ένα μικρό περίπατο, ενώ το επόμενο πρωί πήγαμε σε μια περιοχή που βρίσκεται 2 ώρες μακριά», περιγράφει.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως περάσαμε τον έλεγχο. Υπήρχαν αστυνομικοί που στέκονταν τριγύρω αλλά δεν σταμάτησαν κανέναν για έλεγχο».

Από το Καλαί φόρτωσαν το αυτοκινούμενο στο οχηματαγωγό και πέρασαν τη Μάγχη για να καταλήξουν στο Ντόβερ και από εκεί σπίτι τους…

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact