ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου

Καλή Εβδομάδα με μία Καθαρά Δευτέρα όπως πρέπει να είναι! Μια μέρα ιδανική για απολαύσεις και ξεκούραση είναι εδώ!

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, θα έχεις δύναμη, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, αλλά σίγουρα και ανάγκη για σοβαρότητα, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Οι λύσεις για τα προβλήματα που σε απασχολούν, είναι τώρα στα πόδια σου, ωστόσο μην ξεχνάς πως οι τρέχουσες καταστάσεις χρειάζονται περισσότερο χρόνο και υπομονή από ότι συνήθως! Μην βιάζεσαι λοιπόν και να πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους! Σε επαφές και επικοινωνίες, παρέμεινε αποφασιστικός και μετρημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν χρειάζεται να αντιδράς με κτητικότητα, απαιτητικότητα και ζήλια στον σύντροφο, προκειμένου να σου αποδείξει την πίστη του σε σένα! Μπορείς να εκφράσεις με τρυφερό τρόπο, την ανάγκη σου για ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι μάλλον πιο ντροπαλός απ’ότι συνήθως στο φλερτ και στις ερωτικές επαφές! Αυτή ωστόσο, είναι και η γοητεία σου σήμερα, αφού ο συνομιλητής σου θα κάνει τα πάντα για να του «ανοιχτείς»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ανανέωσε τις ιδέες σου στον τομέα της καριέρας, αφού πιθανόν έχεις μείνει κάπως πίσω! Οικονομικά, θα υπάρξει επιτυχία, σε κάθε σου εγχείρημα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η Σελήνη σήμερα, στο δικό σου Ζώδιο φίλε Ταύρε και αν πραγματικά το θελήσεις, θα έχεις στα χέρια σου την επιτυχία, σε κάθε τομέα της ζωής σου! Η άμεση δράση σου και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, σε βοηθούν σε κάθε σου κίνηση και εσύ καταφέρνεις και πείθεις τους συνομιλητές σου και γοητεύεις μέσα από συναναστροφές και επαφές! Πέρα από αυτό, αρκετοί από τους στόχους σου, εκπληρώνονται και εσύ νιώθεις απόλυτα ικανοποιημένος! Το μόνο που πρέπει ίσως να προσέξεις σήμερα, είναι η τάση σου για έπαρση και ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις και θα καταφέρεις να το πετύχεις πολύ πιο εύκολα, απ’ ότι συνήθως! Ξέρεις πια καλά, πως να παίξεις το παιχνίδι του έρωτα και της ερωτικής πολιορκίας, γι’αυτό πάρε πρωτοβουλίες χωρίς δεύτερη σκέψη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους, ερωτισμού και σεξουαλικότητας, με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην προκαλείς εντάσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, από το πουθενά! Οικονομικά, πιθανόν παίρνεις κάποιες αυθόρμητες αποφάσεις και κάνεις παρορμητικές κινήσεις, που ενδεχομένως θα μετανιώσεις αργότερα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, δεν έχεις σήμερα την διάθεση να μπεις στην διαδικασία άσκοπης κοινωνικοποίησης ή συζήτησης με τους άλλους! Αποφεύγεις παραδόξως, να εκφράσεις σκέψεις και απόψεις, αφού δεν θες οι γύρω σου, να παρεξηγήσουν τα κίνητρά σου. Η σημερινή ημέρα, είναι η κατάλληλη για ενδοσκόπηση, λήψη σημαντικών αποφάσεων αλλά κυρίως, παρατήρησης και αξιολόγησης κάποιων γεγονότων και καταστάσεων! Εκμεταλλεύσου την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, ώστε να ανακαλύψεις, τι συμβαίνει μυστικά και σε αφορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, δεν είσαι πρόθυμος να μείνεις μόνο σε έναν μόνιμο και… νόμιμο έρωτα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείς σε κάτι παράλληλο και παρασκηνιακό! Πρόσεχε λοιπόν, αποκαλύψεις που μπορεί να σε βλάψουν! Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό σήμερα, να υποκύψεις σε κολακείες και μεγάλα λόγια, γεγονός που θα σε κάνει και πάλι, να πιστέψεις σε λάθος άτομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην βρίσκεις δικαιολογίες που δεν πείθουν, για τυχόν παραλήψεις ή λάθη στην καριέρα και άρχισε άμεσα να τα διορθώνεις! Στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, βρίσκεις μία ομολογουμένως αποτελεσματική λύση!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact