Σε γκάφα στην προσπάθεια της να τρολάρει τον χιλιομετρικό περιορισμό στις μετακινήσεις υπέπεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.
Να… τρολάρει τον χιλιομετρικό περιορισμό των 2 χιλιομέτρων, που έχει επιβληθεί από χτες προσπάθησε η Κατερίνα Νοτοπούλου, ωστόσο η ίδια υπέπεσε σε γκάφα.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση της στο Twitter, με αφορμή τον εν λόγω περιορισμό έγραψε τα εξής: «Στα πόσα χιλιόμετρα βάδην καίγεται ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης; Και στα πόσα… «έξυπνα μέτρα» καίγεται μια ανέμελη κυβέρνηση;».
Η ίδια συνόδευσε την ανάρτηση της αυτή, με μία φωτογραφία με ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης, αντί όμως για 2.000 μέτρα έγραψε 2.000 χιλιόμετρα.
Αυτό είχε σαν συνέπεια αντί η ίδια να τρολάρει να την τρολάρουν στα σχόλια οι χρήστες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.
2.000 Km? 2.000 Km??? 2.000 Km
Σε 2.000 Km, άρα 2.000.000 μέτρα… γουρούνι καις…. όχι κουλούρι Θεσσαλονίκης…..
Κουλούρι…. ε…. κουλούρι….
— Andreas (@asdimako) March 3, 2021
Λοιπόν.
Σοβαρά τώρα και τεκμηριωμένα.
1 κουλούρι ->120 θερμίδες.
Σε μία ώρα–>4 χλμ.& καις 200 θερμίδες
Άρα στα 1 κουλούρι το καις στα 2,4 χλμ
Στα 2000 χλμ καις 833,3 κουλούρια
Έπεσες έξω μόνο ….832,3 κουλούρια— Nikol (@NikKo_ial) March 3, 2021