ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Επική γκάφα της Νοτοπούλου και το τρολάρισμα…

Σε γκάφα στην προσπάθεια της να τρολάρει τον χιλιομετρικό περιορισμό στις μετακινήσεις υπέπεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου.

Να… τρολάρει τον χιλιομετρικό περιορισμό των 2 χιλιομέτρων, που έχει επιβληθεί από χτες προσπάθησε η Κατερίνα Νοτοπούλου, ωστόσο η ίδια υπέπεσε σε γκάφα.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτηση της στο Twitter, με αφορμή τον εν λόγω περιορισμό έγραψε τα εξής: «Στα πόσα χιλιόμετρα βάδην καίγεται ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης; Και στα πόσα… «έξυπνα μέτρα» καίγεται μια ανέμελη κυβέρνηση;».

Η ίδια συνόδευσε την ανάρτηση της αυτή, με μία φωτογραφία με ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης, αντί όμως για 2.000 μέτρα έγραψε 2.000 χιλιόμετρα.

Αυτό είχε σαν συνέπεια αντί η ίδια να τρολάρει να την τρολάρουν στα σχόλια οι χρήστες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ίδια κατηγορία

loading...