ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 26 Ιουλίου

Μέρα οξυθυμίας, νεύρων και καβγάδων είναι η σημερινή με το τετράγωνο Ερμή – Άρη!

Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση για να αποφύγουμε την παρορμητικότητα στις συζητήσεις αλλά και την ροπή προς ατυχήματα.

Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, Σήμερα Τρίτη ο Ερμής από το Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου και εσύ θα χρειαστεί να αποφύγεις τις γρήγορες αποφάσεις για αγορές, ή για έξοδα που αφορούν την διασκέδασή σου! Κάποιες γκρίνιες και ασυμφωνίες στα ερωτικά είναι αναμενόμενες, ίσως γιατί εκτιμάται διαφορετικά κάποιες καταστάσεις με το ταίρι σου! Μην ζητάς περισσότερα από αυτά που ήδη έχεις και συμβιβάσου όπου είναι απαραίτητο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα σου είναι και ιδιαίτερα εύκολο να συνεννοηθείς σήμερα με το ταίρι σου , ίσως γιατί είσαι αρκετά απόλυτος και πεισμώνεις με κάθε λέξη είτε ζητάτε διαφορετικά πράγματα από την σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου αλλά δείξε εγκράτεια! Στα οικονομικά η μέρα είναι ακατάλληλη για αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε , Σήμερα Τρίτη ο Ερμής από το Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο σου και η μέρα σου είναι εξαιρετικά τεταμένη! Είσαι νευρικός, οξύθυμος και παρεξηγείσαι με το κάθε τι, όμως πρόσεξε γιατί υπερβάλεις και θα παρασυρθείς σε λόγια με την οικογένεια, που λίγο μετά θα τα μετανιώσεις. Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου και στα μικρά ατυχήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κρατάς πολλά παράπονα μέσα σου και σήμερα θα τα εκφράσεις με τρόπο έντονο με αποτέλεσμα μετά να μη μπορεί να φτιάξει το κλίμα στην σχέση σου εύκολα! Εσύ που δεν έχεις σχέση μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα από ένα άτομο που μόλις γνώρισες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά έξοδα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια προκαλούν αποδιοργάνωση! Στα επαγγελματικά αξιοποίησε τις πληροφορίες που λαμβάνεις αλλά μην βιαστείς να δώσεις απαντήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε , σήμερα Τρίτη ο Ερμής (κυβερνήτης σου) από το Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου Έχεις μαζεμένα , συσσωρευμένα νεύρα, εξαιτίας του άγχους που έχεις υποστεί στα επαγγελματικά σου και αυτή την ημέρα δεν θα καταφέρεις να συγκρατηθείς αλλά θα βγάλεις στην φόρα πολλά από όσα έκρυβες ή δίσταζες να ομολογήσεις. Προσοχή στις εργασιακές ασυμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα συμπεριφέρεσαι κάπως απότομα στο ταίρι σου, σαν να τα ξέρεις όλα ή σαν να μην υπάρχουν περιθώρια αμφιβολίας ή δεύτερης σκέψης. Μην χάνεις την ενέργειά σου αλλά και την ανεμελιά σου με άσκοπες κουβέντες. Αν είσαι χωρίς σχέση η μέρα είναι ακατάλληλη για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε τα λόγια που θα πεις σήμερα στην δουλειά και μείνε μακριά από εστίες κουτσομπολιού και παρασκηνίου! Οι οικονομικές απαιτήσεις της ημέρας είναι μεγάλες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact