ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Αδερφός Μαργαρίτη: Έχουμε να μιλήσουμε με τον Γιώργο 30 χρόνια

Στο γνωστό τραγούδι του Γιώργου Μαργαρίτη με το συγκρότημα ‘666’, “Δρόμοι του Πουθενά”, το ρεφρέν αναφέρει για δρόμους: “Ο δικός σου κι ο δικός μου, στο πουθενά μας πάνε”.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι γίνεται και στην περίπτωση των αδελφών Μαργαρίτη. Του Γιώργου και του Βάιου. Κι αυτό γιατί όπως ισχυρίζεται ο αδελφός του γνωστού καλλιτέχνη, Βάιος – τραγουδιστής και ο ίδιος -, μιλώντας στην Espresso: “Εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουμε καμία σχέση με τον αδελφό μου. Γεγονός που οφείλεται σε μία οικονομική ρήξη, η οποία δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70”.

Όπως εξηγεί ο Βάιος Μαργαρίτης, όλα συνέβησαν όταν την περίοδο 1978 – 1979, ο Γιώργος Μαργαρίτης άνοιξε ένα μπουζουξίδικο στη Γλυφάδα, την Ανεμώνα. Επειδή δεν μπορούσε να βγάλει άδεια στο όνομά του, ζήτησε από τον Βάιο να μπει μπροστά με αποτέλεσμα να βρεθεί πνιγμένος στα χρέη.

“Ο Γιώργος κατά καιρούς άνοιγε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά, αλλά γι’ αυτό το μαγζί, για λόγους που δεν θέλω να πω, δεν μπορούσε να πάρει άδεια. Εγώ που τότε ήμουν 28 χρονών δεν του έφερα αντίρρηση όταν μου ζήτησε να βγει η άδεια στο όνομά μου. Έτσι, τρία χρόνια μετά έφαγα μεγάλο λούκι με χρέη στην Εφορία, στο ΙΚΑ, μέχρι και ένταλμα σύλληψης είχα στην πλάτη μου. Για μια δεκαετία δούλευα για να πληρώνω τα χρέη του μαγαζιού. Τα καλύτερα μου χρόνια είχα να ασχοληθώ με τα χρωστούμενα του… κυρίου και ο΄χι να αφοσιωθώ στην καριέρα μου. Ε, από τότε δεν μιλάμε”, σημείωνει ο Βάιος Μαργαρίτης.

πηγή:news.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact