ΕΛΛΑΔΑ

Τα επεισόδια με πρώην και ο έντονος καβγάς – Τι είπε τηλεθεάτρια στη Νικολούλη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για το περιστατικό της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης στην Καλλιθέα, καθώς πήγαινε στην εργασία της.

«Κλειδί» προκειμένου να ενωθούν τα κομμάτια του παζλ που θα ρίξουν φως στην υπόθεση αναμένεται να παίξει το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας, όπως εκτιμούν έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Η 34χρονη λόγω της κατάστασής της έχει δώσει ελάχιστα στοιχεία στις αρχές για το συμβάν και πλέον μελετάται λεπτομερώς το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής που θα φανερώσουν τις κινήσεις του μαυροφορεμένου ατόμου που έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπό της το πρωί της περασμένης Τρίτης (19/05).

Πάντως οι αρχές εξετάζουν και με ποιους είχε διένεξη η 34χρονη, καθώς σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανακάλυψαν ότι το κορίτσι τα τελευταία πέντε χρόνια είχε πάει σε αστυνομικά τμήματα μετά από επεισόδια που είχε με συντρόφους της.

Μάχη δίνουν οι γιατροί για να σώσουν το μάτι της

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της 34χρονης μιλώντας στο Mega, είπε ότι η πελάτης του δεν είναι ακόμη σίγουρη εάν της επιτέθηκε γυναίκα ή άνδρας καθώς όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια και τον θώρακα. Μάλιστα σήμερα υπεβλήθη σε χειρουργείο αποκατάστασης, την ώρα που οι γιατροί συνεχίζουν να δίνουν μάχη προκειμένου η 34χρονη να μην χάσει το μάτι της

Τι είπε τηλεθεάτρια στη Νικολούλη

Τηλεθεάτρια της εκπομπής εντόπισε προφίλ γυναίκας που επιτίθετο με υβριστικά σχόλια στην 34χρονη Ιωάννα. Κατέγραψε τα στοιχεία πριν απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός. Στη φωτογραφία προφίλ υπήρχε μία ακριβή τσάντα γνωστής εταιρίας.

Την ίδια τσάντα φάνηκε να κρατά και το θύμα σε φωτογραφία της που υπήρχε στο προφίλ της.

Μάρτυρας που επικοινώνησε αργά τη νύχτα με το «Τούνελ», υποστήριξε πως είδε τη μαυροφορεμένη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στη λογίστρια, να απομακρύνεται από το σημείο. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, η γυναίκα έβγαλε το μαύρο μπουφάν και ο ίδιος πρόσεξε τα ρούχα που φορούσε…

Η Ιωάννα, με καταγωγή από το Λουτρό Αμφιλοχίας έμενε στο Μοσχάτο και εργαζόταν σε ασφαλιστική εταιρία, στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα. Το πρωί της Τετάρτης 20 Μαΐου, η όμορφη Ιωάννα, πάρκαρε το μικρό κόκκινο αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε στο χώρο εργασίας της. Την ώρα που καλούσε το ασανσέρ, δέχθηκε την επίθεση.

Η μαυροφορεμένη γυναίκα που κάλυπτε το πρόσωπό της με χειρουργική μάσκα, την περίμενε στα σκαλοπάτια που συνδέουν το ισόγειο με το υπόγειο του κτιρίου. Πετάχτηκε μπροστά της, της πέταξε το οξύ στο πρόσωπο και τράπηκε σε φυγή. Η κοπέλα σε κατάσταση σοκ και σφαδάζοντας από τους πόνους βγήκε στο δρόμο και μπήκε σε γειτονικό φαρμακείο, όπου τις παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες.

Στη συνέχεια, δυο συνάδελφοί της, την μετέφεραν εσπευσμένα με αυτοκίνητο σε νοσοκομείο. Καμιά κάμερα κλειστού κυκλώματος, μέχρι στιγμής, δεν έχει καταγράψει τη δράστη. Όλα δείχνουν πως η γυναίκα γνώριζε καλά το χώρο και τις συνήθειες του θύματός της…

Μυστήριο με έναν έντονο καυγά λίγα 24ωρα πριν την επίθεση στην 34χρονη

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, λίγα 24ωρα πριν την άγρια επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης, υπήρξε ένας πολύ έντονος καβγάς στην πολυκατοικία που κατοικεί η άτυχη γυναίκα.

Η γειτόνισσα που μένει απέναντι από την 34χρονη έκανε λόγο για ένα πολύ έντονο επεισόδιο, που οδήγησε μάλιστα τους λοιπούς γείτονες να καλέσουν την αστυνομία. Το περιστατικό αυτό είναι γνωστό στους κατοίκους της περιοχής, αυτό ωστόσο που δεν είναι γνωστό είναι αν ο καυγάς προέρχονταν από το διαμέρισμα της 34χρονης ή από άλλο γειτονικό διαμέρισμα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact