ΚΟΣΜΟΣ

Άφησε το παιδί της να αργοπεθαίνει για να κάνει σεξ

Επί αρκετό καιρό ένα παιδί τεσσάρων ετών ήταν κλεισμένο σε ένα δωμάτιο με απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής και με ελάχιστο φαγητό. Για… καλή του τύχη οι Αρχές της Αυστραλίας το βρήκαν μόλις δύο μέρες πριν πεθάνει!

Οι γονείς δήλωσαν ένοχοι και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη, με τους κατήγορους να έχουν ζητήσει να μπουν για αρκετά χρόνια στη φυλακή. Το αγοράκι –που βρίσκεται πλέον στη φροντίδα της Πρόνοιας- έχει υποστεί αρκετά τραύματα όμως, ιδίως ψυχολογικά. Όσο για τα σωματικά; Το επίπεδο της αφυδάτωσης του είχε φτάσει στο 10%, με γιατρούς να τονίζουν σε αυστραλιανά Μέσα πως αν έφτανε το 15%, σε περίπου δύο μέρες δηλαδή, θα ήταν πια πολύ αργά για να σωθεί. Το παιδί ήταν κλειδωμένο επί αρκετό καιρό σε ένα μικρό και βρώμικο δωμάτιο. Οι αστυνομικοί το βρήκαν σε άθλια κατάσταση, καθώς το παιδί υποσιτιζόταν. Η μητέρα του τού έδινε ελάχιστο φαγητό –και κυρίως γιαούρτι- βάζοντας του σε ένα πιάτο και περνώντας το κάτω από την πόρτα. Όπως είπε η ίδια ήταν «απασχολημένη». Με τι; Με το «να κάνω σεξ», δήλωσε.

Στο δωμάτιο επικρατούσε ένα χάος, καθώς υπήρχε σάπιο φαγητό, περιττώματα και παντού λερωμένες πάνες του μικρού. Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν κλήθηκαν από την 24χρονη μητέρα για να καταγγείλει ότι την χτυπούσε ο σύντροφος της. Τότε ανακάλυψαν το παιδί και δε μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που αντίκρισαν, με την ίδια να δηλώνει ότι προτιμούσε να κάνει σεξ και να μαγειρεύει για να ποστάρει τις φωτογραφίες του φαγητού και των γλυκών που έφτιαχνε, όπως ένα αρνάκι ψητό και λιωμένη σοκολάτα, στο facebook. Την ώρα, που ο γιος της λιμοκτονούσε. Όχι βέβαια, ότι φρόντιζε και το υπόλοιπο σπίτι, καθώς και τα άλλα δωμάτια ήταν στα ίδια χάλια, καθώς όταν η 24χρονη δεν έκανε σεξ, έπινε και κάπνιζε κάνναβη μαζί με τον σύντροφο της.

«Τα έκανα θάλασσα», είχε να πει η ίδια κλαίγοντας. Ο 28χρονος πατέρας αντιμετωπίζει κι αυτός κατηγορίες για εγκατάλειψη και αμέλεια και μάλιστα τονίζεται ότι οι Αρχές γνώριζαν ότι στο παρελθόν η Πρόνοια του είχε πάρει άλλο ένα παιδί που είχε από προηγούμενη σχέση επίσης λόγω αμέλειας. Μάλιστα, συγγενείς, φίλοι και γείτονες στην Αυστραλία αναρωτιόνται πως οι Αρχές δεν ανακάλυψαν νωρίτερα το περιστατικό, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι κάτι είχε υποπέσει στην αντίληψη τους. Μάλιστα, ο δικαστής Paul Cuthbertson έθεσε το ερώτημα για ποιο λόγο οι Αρχές δεν είχαν επέμβει νωρίτερα, γνωρίζοντας ιδίως το παρελθόν του πατέρα.

Πλέον, το παιδί έχει χάσει αρκετά από τα δόντια του λόγω του υποσιτισμού, δεν μπορεί να ελέγξει τα συναισθήματα του, κάποιες φορές χτυπά το κεφάλι του και τρέχει πέφτοντας πάνω σε τοίχους. Όταν ξυπνά περιμένει ξαπλωμένο στο κρεβάτι μέχρι να έρθει κάποιος στο δωμάτιο του, δεν αντέχει να βλέπει κλειστές πόρτες, μιλά ελάχιστα και κρύβει φαγητό στις τσέπες του. Οι γονείς του θα μάθουν την ποινή τους τον προσεχή Δεκέμβριο.

Δείτε φωτογραφίες από το δωμάτιο όπου ήταν φυλακισμένο το παιδί, άλλα μέρη του βρώμικου σπιτιού  και το βίντεο:

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact