ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αυτά δεν θα τα δείτε ποτέ στα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είναι γνωστό ότι τα καθεστωτικά ΜΜΕ ποτέ δεν πρόκειται να μας παρουσιάσουν τις πραγματικές εικόνες από τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά στην Ευρώπη. Ένα βίντεο που δεν θα δείτε ποτέ στις ειδήσεις είναι με τους λαθρό να ομολογούν ότι είναι από άλλες χώρες ενώ μεταμφιέστηκαν και παρουσιάζονται σαν Σύριοι.

Επίσης, δίνουν οδηγίες και στους υπόλοιπους για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν για να γίνουν πειστικοί, να επιτύχουν αυτά που θέλουν και να περάσουν τα πιστεύω τους. Ένας από αυτούς φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια στους μετανάστες πώς να δράσουν.

Ένας άλλος μετανάστης για παράδειγμα που είναι πολυγαμικός με τέσσερις συζύγους, έλαβε τις κατάλληλες συμβουλές, παρουσιάζοντας έτσι τις άλλες γυναίκες του σαν «φίλες» εφόσον η πολυγαμία απαγορεύεται στην Ευρώπη.

Μερικοί άλλοι λαθρό σε ένα χριστιανικό νεκροταφείο αρχίζουν να σπάνε όλες τις ταφόπλακες ενώ ύστερα με σφυριά προσπαθούν να σπάσουν και έναν μεγάλο σταυρό που ήταν τοποθετημένος εκεί. Διότι οτιδήποτε δεν είναι ισλαμικό δεν αξίζει το σεβασμό τους. Έτσι θα κάνουν φυσικά και σε ορθόδοξα νεκροταφεία επομένως ετοιμαστείτε για ανάλογες ζημιές.

Δεν διστάζουν να εμποδίζουν την κυκλοφορία στο δρόμο δημιουργώντας προβλήματα. Εδώ ένας αδίστακτος λαθρό ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει φασαρία, ρίχνεται με μανία πάνω σε ένα αμάξι και αρχίζει να το χτυπάει με δύναμη σπάζοντας ό,τι μπορεί.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Κουφοντίνας σκότωσε τον Αξαρλιάν και πήγε σαν περαστικός να δει το πτώμα του

Πλατεία Συντάγματος, μεσημέρι 14 Ιουλίου 1992. Κίνηση, ζέστη,…

«Σφάζονται» για την αρχηγία

Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της περασμένης…

Σκηνές χάους σε νυχτερινό: Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε…

ΕΛ.ΑΣ.: Επιστολή 37 ανώτατων αξιωματικών στον Κ.Μητσοτάκη – «Ιδού τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό…

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Καΐκι αντιμετώπισε το «υπερκύτταρο» της Χαλκιδικής

Ταινία τρόμου θυμίζουν οι εικόνες ανοιχτά της Ποτίδαιας.…
contact