ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αυτά δεν θα τα δείτε ποτέ στα ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜΕ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είναι γνωστό ότι τα καθεστωτικά ΜΜΕ ποτέ δεν πρόκειται να μας παρουσιάσουν τις πραγματικές εικόνες από τα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά στην Ευρώπη. Ένα βίντεο που δεν θα δείτε ποτέ στις ειδήσεις είναι με τους λαθρό να ομολογούν ότι είναι από άλλες χώρες ενώ μεταμφιέστηκαν και παρουσιάζονται σαν Σύριοι.

Επίσης, δίνουν οδηγίες και στους υπόλοιπους για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν για να γίνουν πειστικοί, να επιτύχουν αυτά που θέλουν και να περάσουν τα πιστεύω τους. Ένας από αυτούς φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια στους μετανάστες πώς να δράσουν.

Ένας άλλος μετανάστης για παράδειγμα που είναι πολυγαμικός με τέσσερις συζύγους, έλαβε τις κατάλληλες συμβουλές, παρουσιάζοντας έτσι τις άλλες γυναίκες του σαν «φίλες» εφόσον η πολυγαμία απαγορεύεται στην Ευρώπη.

Μερικοί άλλοι λαθρό σε ένα χριστιανικό νεκροταφείο αρχίζουν να σπάνε όλες τις ταφόπλακες ενώ ύστερα με σφυριά προσπαθούν να σπάσουν και έναν μεγάλο σταυρό που ήταν τοποθετημένος εκεί. Διότι οτιδήποτε δεν είναι ισλαμικό δεν αξίζει το σεβασμό τους. Έτσι θα κάνουν φυσικά και σε ορθόδοξα νεκροταφεία επομένως ετοιμαστείτε για ανάλογες ζημιές.

Δεν διστάζουν να εμποδίζουν την κυκλοφορία στο δρόμο δημιουργώντας προβλήματα. Εδώ ένας αδίστακτος λαθρό ο οποίος ήθελε να δημιουργήσει φασαρία, ρίχνεται με μανία πάνω σε ένα αμάξι και αρχίζει να το χτυπάει με δύναμη σπάζοντας ό,τι μπορεί.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σπαρτιάτης o αρχιτέκτονας πίσω από Μεγάλα έργα στο Ντουμπάι

Ο Σπαρτιάτης Αρχιτέκτονας Παναγιώτης Τόμπρας είναι ο άνθρωπος…

Viral o «Μακεδονομάχος» που βγήκε να διώξει τους μετανάστες

Τον γύρο του Διαδικτύου μάλιστα κάνει φωτογραφία που…

Πάτρα: «Μαμά δεν καταλαβαίνεις τη φωνή μου γιατί μου έσπασαν ακόμα και τα δόντια»

Έχουν ξεφύγει εντελώς οι απατεώνες με τα τηλεφωνήματα…

Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης στη Μάνη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας…

Τζιχαντιστής στην Αθήνα ζητεί εκδίκηση για τον θάνατο του Μπαγκντάντι

Ένας Αλγερινός που βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και…
contact