ΔΙΑΦΟΡΑ

Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά γεγονότα που προβλέπεται να συμβούν τα επόμενα χρόνια…!

Το μέλλον είναι λαμπρό… και λίγο αποκαλυπτικό.

Σε αυτή τη λίστα, θα ρίξουμε μια ματιά στα πιο εντυπωσιακά γεγονότα που προβλέπεται να συμβούν τα επόμενα χρόνια… με την προϋπόθεση ότι δεν θα καταστραφούμε πριν από αυτό!

Καλώς ήρθατε στο Άκου Να Δεις και σήμερα θα δούμε τις επιλογές μας για τα πιο τρελά πράγματα που θα συμβούν πριν από το 2050.

Μπορεί να προκύψουν νέες χώρες

Δεν σχεδιάζει κάποιος σούπερ κακός να ιδρύσει τον δικό του πολιτισμό, απαλλαγμένο από τους ενοχλητικούς ανθρώπινους νόμους (τουλάχιστον απ’ όσο γνωρίζουμε). Ωστόσο, το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος θα μπορούσε να μετατρέψει το νησί Μπουγκενβίλ της Παπούα Νέας Γουινέας στον Ειρηνικό Ωκεανό σε ξεχωριστή χώρα. Και όπως γνωρίζει η Βρετανία: τα δημοψηφίσματα είναι πάντα ομαλές και γρήγορες διαδικασίες (αχμ). Η Γαλλία κινδυνεύει επίσης να χάσει ένα έδαφος, καθώς και η Νέα Καληδονία θα μπορούσε να γίνει δική της οντότητα. Πάει και η μία παγκόσμια κυβέρνηση- θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα έθνη από ποτέ! Οι Ιλλουμινάτι χάνουν αυτόν τον γύρο!

Τα υπερβακτήρια θα μπορούσαν να γίνουν ισχυρότερα

Λοιπόν, να μια χαρούμενη πρόβλεψη για να σκεφτείτε. Επτακόσιες χιλιάδες άνθρωποι ετησίως πεθαίνουν σήμερα εξαιτίας λοιμώξεων που δεν ανταποκρίνονται πλέον στα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμησή τους. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να εκτοξευθεί σε τρομακτικά δέκα εκατομμύρια μέχρι το 2050! Αυτός ο βιολογικός εφιάλτης ενισχύεται από τους γιατρούς που συνταγογραφούν ελεύθερα αντιβιοτικά. Αυτό μπορεί να είναι καλό για τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών, αλλά όχι και τόσο καλό για όλους τους άλλους, καθώς τα μικρόβια αναπτύσσουν ανοχή στα φάρμακα λόγω της άφθονης χρήσης τους. Αν δεν μειωθεί η χρήση τους, θα πέσουν οι οργανισμοί!

Θα είμαστε σε λεπτό πάγο

Αν το προηγούμενο θέμα δεν ήταν αρκετά ανατριχιαστικό για εσάς, τότε αυτό θα πρέπει να είναι! Η έκταση του στρώματος πάγου της Αρκτικής έχει ήδη μειωθεί δραματικά από την αλλαγή της χιλιετίας. Αναμένεται να χάσει άλλο ένα σημαντικό μέρος της μάζας του μέχρι το 2030, καθώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής θα έχουν το τίμημά τους. Ορισμένες κυνικές εκτιμήσεις προβλέπουν μάλιστα ότι θα λιώσει εντελώς πριν από το τέλος του 21ου αιώνα. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μπορεί να μην είναι τόσο κερδοφόρες όσο τα ορυκτά καύσιμα, αλλά κανείς άλλος εκτός από τον Aquaman δεν θα μπορέσει να απολαύσει τα οφέλη όταν όλοι θα είμαστε αρκετά μέτρα κάτω από τη στάθμη της θάλασσας!

Η ζωή θα μοιάζει περισσότερο με το “Star Trek”

Μια λιγότερο καταθλιπτική αναφορά τώρα, καθώς συσκευές παρόμοιες με τους “παγκόσμιους μεταφραστές” που είδαμε στο “Star Trek” είναι πιθανό να είναι πάντα παρούσες το 2050, με τον εφευρέτη Γουίλιαμ Πάουελ να εργάζεται ήδη πάνω σε αυτές. Είτε μέσω μιας εφαρμογής στο τηλέφωνο είτε μέσω γυαλιών υψηλής τεχνολογίας, θα μπορούμε να συνομιλούμε άνετα με έναν ομιλητή μιας ξένης γλώσσας, καθώς το εύχρηστο εργαλείο θα μεταφράζει κάθε λέξη για εμάς. Σωστά, δεν θα χρειάζεται πια να παλεύουμε να παραγγείλουμε ένα Big Mac στο εξωτερικό! Όχι τόσο καλό για τις νύφες που κάνουν παραγγελία μέσω ταχυδρομείου, ωστόσο, οι οποίες θα πρέπει τώρα να ακούνε τι έχουν να πουν οι σύζυγοί τους.

Το πρόβλημα Y2K θα επιστρέψει

Για όσους είναι αρκετά νέοι για να θυμούνται το 1999, η φράση ” Πρόβλημα του έτους 2000 ” θα σας θυμίζει τους φόβους ότι η νέα χιλιετία θα σήμαινε μαζικές διακοπές λειτουργίας των υπολογιστών, παγκόσμια μπλακ άουτ και γάμους γάτων με σκύλους… ή κάτι τέτοιο. Αυτό προφανώς δεν συνέβη, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τους νέους τρομοκράτες να προβλέπουν το ίδιο πράγμα για το 2038, καθώς υπάρχει μια υπερχείλιση της κοινής υπολογιστικής αναπαράστασης της ημερομηνίας και της ώρας… ή κάτι τέτοιο. Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι αυτή τη φορά δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε να δώσετε ένα ωραίο όνομα, όπως το πρόβλημα Y2K, ή το σφάλμα της χιλιετίας, ή δύο χιλιάδες και κανένας: μια επίγεια οδύσσεια… ή κάτι τέτοιο.

Η Γη θα πλησιάσει από κοντά έναν αστεροειδή

Το 2029, ο αστεροειδής Άποφις θα περάσει από τη Γη, με μόλις 38398.95 km ανάμεσα σε εμάς και τον αφανισμό μας. Ευτυχώς όμως, μια προηγούμενη εκτίμηση που έδειχνε ότι υπήρχε κίνδυνος σύγκρουσης έχει έκτοτε αποκλειστεί, οπότε δεν χρειάζεται να στείλουμε τον Bruce Willis και τον Ben Affleck να σώσουν τον κόσμο ακόμα! Μόνο μία φορά κάθε 80.000 χρόνια αναμένεται να συγκρουστεί με τη Γη ένας αστεροειδής με μέγεθος ίσο με αυτό του Άποφις, δηλαδή 370 μέτρα. Έτσι, όταν μια μέρα τα ρομπότ θα αναλάβουν την εξουσία και θα κυριαρχήσουν στον πλανήτη, το αστείο θα είναι δικό τους!
Θα υπάρχουν πολύ περισσότεροι άνθρωποι

Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα ανέλθει στο ιλιγγιώδες νούμερο των 9,6 δισεκατομμυρίων μέχρι το 2050, σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ. Αυτό είναι σχεδόν δύο δισεκατομμύρια περισσότερα από τον παγκόσμιο πληθυσμό το 2019. Η εκτίμηση ότι δέκα εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν ετησίως από υπερβακτήρια ξαφνικά δεν φαίνεται τόσο μεγάλη.

Πηγες: julesyus.medium.com
RealLifeLore

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact