ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η 27χρονη που πέταξε το παιδί της στην παραλία – Γνωρίζουμε τον πατέρα λέει ο δικηγόρος της

«Ζητάμε το αδίκημα της παιδοκτονίας»

Σοκ έχει προκαλέσει το τραγικό γεγονός του θανάτου ενός βρέφους λίγων ημερών, το οποίο παράτησε η 27χρονη μητέρα του στην περιοχή Πλαζ της Πάτρα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Το μωράκι βρήκε διερχόμενο ζευγάρι, το οποίο κάλεσε την αστυνομία, ενώ λίγο αργότερα οι αρχές βρήκαν τη γυναίκα στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με τη μητέρα της.

Η 27χρονη υποστήριξε ότι βρισκόταν σε απόγνωση, ενώ ο δικηγόρος της, μιλώντας στο Open, τόνισε ότι η εντολέας του πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη και εκεί οφείλεται η αποτρόπαια πράξη της.

Μάλιστα, δήλωσε ότι ο πατέρας γνώριζε για την εγκυμοσύνη της γυναίκας και αυτός ήταν ο λόγος που το ζευγάρι χώρισε.

«Την εγκυμοσύνη την προχώρησε συνειδητά. Δεν ήθελε να διακόψει την κύηση. Αν κάποιος θέλει να υιοθετήσει την εκδοχή ότι ήθελε να φονεύσει το παιδί, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ότι δεν υπάρχει άλλη εκδοχή από την οργανική ψυχική και σωματική διαταραχή που προκαλεί ο τοκετός σε μία γυναίκα. Ζητάμε το αδίκημα της παιδοκτονίας κι όχι ανθρωποκτονία» επεσήμανε ο Γιάννης Αποστολόπουλος στο Open και συνέχισε:

«Γνωρίζουμε ποιος είναι ο πατέρας. Τον είχε ενημερώσει ότι θα το κρατήσει το παιδί, θα συνεχίσει την κύηση κι αυτός δεν ήθελε. Ηταν ο λόγος που χώρισαν. Δεν είχαν επαφή έκτοτε. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να αφήσει το παιδί λόγω ερωτικής απογοήτευσης».

Κατέληξε λέγοντας ότι η γυναίκα βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση: «Δεν έχει μια ροή λόγου, δεν έχει καθαρή σκέψη, δεν μπορεί να πάει το μυαλό κάποιου σε διαφορετική περίπτωση. Στην επιλόχεια κατάληψη δεν λειτουργείς λογικά».

Ποια είναι η παιδοκτόνος

Η 27χρονη Ειρήνη Ν. έχει ασχοληθεί με την κομμωτική, ενώ εδώ και μερικούς μήνες εργαζόταν εποχικά σε ένα ξενοδοχείο στην Βλασία των Καλαβρύτων, σύμφωνα με το dete.gr.

Διαμενει στα Ζαρουχλέικα, κοντά στην ΤΟΜΥ, ενώ εργαζόταν για έξι μήνες σε κομμωτήριο στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Η σελίδα της στο facebook είναι γεμάτη όμορφες φωτογραφίες ενώ σε κάποια φαίνεται και ο σύντροφός της, ο οποίος εργαζόταν στην Ρόδο σε τουριστική επιχείρηση (εποχικά).

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact