ΔΙΑΦΟΡΑ, ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Αυτό ήταν το αληθινό πρόσωπο του Ιησού Xριστού;

Αυτό ήταν το αληθινό πρόσωπο του Ιησού Xριστού;

Εφαρμόζοντας τη σύγχρονη τεχνολογία, το Ντοκιμαντέρ του History Channel αναπλάθει σε τρισδιάστατη μορφή το πρόσωπο που αποτυπώνεται στην Ιερά Σινδόνη, αποκαλύπτοντας την πιο ακριβή εικόνα στην ιστορία για αυτό που πιστεύεται ότι είναι η μορφή του Ιησού Χριστού.

Μέσα από αυστηρότατα επιστημονικά πρωτόκολλα ομάδα επιστημόνων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η χρονομέτρηση που είχε γίνει στην Ιερά Σινδόνη, με ραδιενεργό άνθρακα ήταν λανθασμένη. Εντοπίστηκε γύρη στις ίνες του λινού και ταυτοποιήθηκε το φυτό.

Ένα φυτό που ευδοκιμεί στην περιοχή γύρω απο την Ιερουσαλήμ.Το σημαντικότερο όμως είναι οτι η ηλικία της σινδόνης σύμφωνα με τις νέες αναλύσεις ανάγεται στον 1ο αιώνα μ.Χ.Συμφωνούν οι έρευνες με τις προηγούμενες όσον αφορά οτι το λινό αυτό σκέπασε κάποια στιγμή κάποιον εσταυρωμένο. Αποκλείστηκε η περίπτωση απάτης γιατί είναι εξαιρετικά επιφανειακή η αποτύπωση της φιγούρας κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει ζωγραφίζοντας την.

Καταρίφθηκε η προηγούμενη εκδοχή που έβαζε τον Λεονάρντο ντα Βίντσι ή κάποιον άλλον μεσαιωνικο επιστήμονα να έχει φτιάξει τη σινδόνη φτιάχνοντας τον πρώτο φωτογραφικό θάλαμο της ιστορίας.(Το αποτύπωμα στη σινδόνη είναι το αρνητικό του σώματος που κάλυπτε) Και αυτό γιατι η μετάδοση του φωτός γίνεται μόνο με 2 τρόπους και με κανέναν απο τους 2 τρόπους δε θα μπορούσε κανείς στο μεσαίωνα να πλαστογραφήσει τη σινδόνη.

article-2300503-045CE2F20000044D-8_634x798
Από το 600 μ.Χ. φυλάσεται στο Οβιέδο το σάβανο με το οποίο σκεπάστηκε το πρόσωπο του Ιησού μετά την αποκαθήλωση του απο το σταυρό.Οι επιστήμονες έκαναν το αυτονόητο.Σύγκριναν τα 2 λινα.Πέρα από το οτι είχαν ακριβώς την ίδια σύσταση και τα ίδια ακριβώς ίχνη της γύρης απο το φυτό της Ιερουσαλήμ,όταν έβαλαν το σάβανο πάνω στη σινδόνη,το αποτύπωμα του σάβανου με τη φιγούρα του προσώπου και το αίμα ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΝΔΟΝΗ.Δηλαδή τα 2 υφάσματα κατά πάσα πιθανότητα σκέπαζαν το ίδιο σώμα!!!!!!!pragmatiko-prosopo-tou-iisou-ntokimanter

Με τη χρήση της τεχνολογίας παίρνοντας τα στοιχεία του προσώπου που εμφανίζεται πάνω στη σινδόνη,προσπάθησαν να φτιάξουν την τρισδιάστατη μορφή που είχε αποτυπωθεί.Μετά απο 6 μήνες εξαντλητικής δουλειάς έφτασαν στο σημείο να έχουν φτιάξει ένα προσωπείο και απέμενε να βρουν ένα τρόπο για να δουν αν αυτό που έφτιαξαν (3 διαστάσεων) έμοιαζε με αυτό των 2 διαστάσεων της σινδόνης.

Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του σκαναρίσματος μετέτρεψαν το προσωπείο τους σε 2 διαστάσεις.Το εκπληκτικό; Ήταν αυτό που έχει πάνω η σινδόνη!

Με το προσωπείο λοιπόν στα χέρια τους έφτιαξαν το πρόσωπο του Ιησού(;;) Δίνοντας του όλες τις πληροφορίες που είχε πάνω της η σινδόνη.Στην οθόνη του υπολογιστή λοιπόν εμφανίζεται η φιγούρα ενός ανθρώπου μελαχροινού με τη χαρκτηριστική εβραϊκή μύτη με μακριά γένια, αδύνατου και περίπου 30 χρόνων.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact