ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης έχει «εξαφανιστεί»

«Εξαφανισμένος» παραμένει ο Μάνος Δασκαλάκης το τελευταίο διάστημα, την ώρα που αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Φίλος του πατέρα των τριών παιδιών μίλησε για τους λόγους που ο Μάνος δεν έχει τοποθετηθεί ξανά δημόσια. Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία για τον θάνατο της Μαλένας έρχονται στο «φως» από τον θεράπων ιατρό του παιδιού.

Την ώρα που το θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά παραμένει στο επίκεντρο, εν αναμονεί, μάλιστα, των αποτελεσμάτων των δύο ιατροδικαστικών που αφορούν τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει «άφαντος» και δεν έχει τοποθετηθεί ξανά δημόσια.

Για τους λόγους που τηρεί τώρα «σιγή ιχθύος», μίλησε καλός του φίλος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ».

Όπως είπε, ο Μάνος έχει επιλέξει να απομονωθεί, γιατί τώρα αρχίζει και συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί.

«Ο Μάνος δεν είναι στα καλύτερά του με όλα όσα έχουν γίνει. Δεν τον χωράει ο τόπος. Αυτή την περίοδο έχει απομονωθεί. Δεν βρίσκεται στην Πάτρα, ούτε στην Αθήνα. Μην σου πω ότι τώρα συνειδητοποίει την κατάσταση. Τώρα είναι που καταλαβαίνει όσα έβλεπαν όλοι εκτός από εκείνον. Δεν έχει επαφές και δε θέλει πια να μιλάει με κανέναν πέρα από την οικογένεια του. Βέβαια, επειδή ακούω και διαβάζω διάφορα, ούτε κατάθλιψη έχει, ούτε δέχεται ψυχολογική υποστήριξη, ούτε ψυχίατρος τον βλέπει δυο φορές την εβδομάδα» , είπε και πρόσθεσε:

Απλά επιλέγει τη σιωπή μέχρι να “μιλήσει” η Δικαιοσύνη. Επιλέγει την ηρεμία, για τους γονείς του κυρίως, που το βιώνουν πολύ δύσκολα όλο αυτό. Κάποια στιγμή θα δει κάποιον ειδικό, σου το είχε πει και σένα.

«Αν ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να κάνει τεστ πατρότητας θα το είχε κάνει»

Ο πολύ καλός φίλος του Μάνου Δασκαλάκη αναφέρθηκε και στο τεστ πατρότητας που φέρεται να ήταν πρόθυμος να κάνει, ώστε να επιβεβαιώσει ότι η Μαλένα και η Ίριδα ήταν όντως δικά του παιδιά.

Αν ήθελε να το κάνει τώρα, θα το έκανε χωρίς να υπολογίζει τις απειλές της για μηνύσεις και τα σχετικά. Το σκέφτηκε ξέρετε τις λεπτομέρειες. Δεν είναι, όμως, σε θέση στην παρούσα φάση να μπει σ’ αυτή τη διαδικασία. Είναι ψυχοφθόρο. Βέβαια με αυτά που μεταφέρονται από το περιβάλλον της Ρούλας, ανησυχεί.

«Δεν αναγνωρίζει πια αυτή τη γυναίκα και κατάλαβε ότι δεν έχει όρια. Στην απόγνωσή της, είναι ικανή για όλα και φοβάται πως ακόμα και μέσα από τη φυλακή θα προσπαθήσει να δημιουργήσει πρόβλημα στον ίδιο και την οικογένειά του. Εδώ έψαχνε να βρει μπράβους να τον στριμώξουν πριν συλληφθεί, τώρα που είναι μέσα και έχει και προσβάσεις; Δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει η Ρούλα. Σου λέει έχει πλάκα τώρα να βάλει κανέναν μέσα από την φυλακή… Εδώ βλέπεις προσπαθούν να τον μπλέξουν στην υπόθεση τώρα. Θέλει να τον πάρει μαζί της. Πέφτω; Πέφτεις μαζί μου ό,τι και να γίνει αφού δεν σε έχω. Αυτά βλέπει ο Μάνος, ανησυχεί και μένει απομονωμένος», κατέληξε.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact