ΔΙΑΦΟΡΑ

Αγγελική Δαλιάνη: Η τηλεοπτική επιστροφή, η ζωή με τα δύο παιδιά και oι δύσκολες στιγμές στον γάμο της με τον Μάνο Παπαγιάννη!

Αγγελική Δαλιάνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην σειρά του Mega, «Μαρία η άσχημη«. Μετά το τέλος της σειράς θέλησε να δώσει προτεραιότητα στην προσωπική της ζωή με τα επαγγελματικά να μπαίνουν πια σε δεύτερη μοίρα. Δώδεκα χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς, η ηθοποιός έχει παντρευτεί τον εκλεχτό της καρδιάς της, Μάνο Παπαγιάννη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η Λυδία είναι η μεγάλη κόρη του ζευγαριού, η οποία είναι 10 χρονών ενώ ο αδερφός της, Νικήτας είναι 1,5.

Η γλυκιά ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Page 2» και μίλησε για την οικογένειά της, την τηλεοπτική της επιστροφή αλλά και για τη σειρά που την στιγμάτισε.

-Είχες να παίξεις πάνω από δέκα χρόνια στην τηλεόραση. Γιατί;

Είναι πολλές οι συγκυρίες που συνέβησαν αυτά τα δέκα χρόνια. Μετά τη «Μαρία την άσχημη» παντρεύτηκα τον Μάνο, απέκτησα την κόρη μου, που είναι τώρα 10 ετών και επόμενα δύο τρία χρόνια αφιερώθηκα στην οικογένειά μου. Στη συνέχεια μου πρότειναν κάποια πράγματα που δεν με ενδιέφεραν και λίγο μετά μπήκαμε για τα καλά στην κρίση και δεν γυρίζονταν πια ελληνικές σειρές. Όταν όλον τον χρόνο γυρίζονταν δύο τρία σήριαλ ποιος να πρωτοπαίξει; Για να είμαι ειλικρινής δεν κυνήγησα την τηλεόραση.

Προφανώς ήρθε τώρα το πλήρωμα του χρόνου για να παίξω σε μια σειρά και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στην «Επιστροφή» Η πρόταση ήρθε σε μια χρονική στιγμή που είχα αποφασίσει  να μην κάνω ούτε τηλεόραση ούτε θέατρο. Είχαμε πει με τον Μάνο φέτος να αφοσιωθούμε στις επιχειρήσεις μας, την οικογένειά μας και μετά να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για εμάς, οπότε ήμουν αρκετά επιφυλακτική. Αλλά όταν μίλησα με τον σκηνοθέτη και μου εξήγησε πως εξελίσσεται ο ρόλος, ενθουσιάστηκα γιατί έχει πολλές ανατροπές και είναι διαφορετικός από ότι είχα κάνει στο παρελθόν.

-Πιστεύεις ότι ο ρόλος της «Μαρίας της άσχημης» σε στιγμάτισε;

Δεν ξέρω. Πιστεύω σε αυτό πρέπει να σου απαντήσουν κάποιο σκηνοθέτες ή παραγωγοί που επιλέγουν ηθοποιούς. Αυτοί ενδεχομένως να σου έλεγαν ότι δεν θα μπορούσαν να με φανταστούν κάπως αλλιώς. Η αλήθεια είναι ότι μετά την «Μαρία την άσχημη» μου είχαν προτείνει παρόμοιους ρόλους και γι’ αυτό είπα «όχι». Εγώ είμαι ευγνώμων για αυτή τη σειρά, γιατί γνώρισα τεράστια αγάπη από τον κόσμο.

-Πόσο έχει αλλάξει τώρα η καθημερινότητά σου τώρα που έχεις και δεύτερο παιδί;

Είναι πολύ δύσκολο να έχεις δύο παιδιά, πόσο μάλλον όταν είναι και σε διαφορετικές ηλικίες, γιατί η Λυδία είναι 10 ετών και έχει τα διαβάσματά της και τις ασχολίες της και ο μικρός είναι ενάμισι έτους και είναι στη φάση που… τον κυνηγάμε.

-Με τον Μάνο Παπαγιάννη είστε μαζί από το 2003. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;

Ναι, έτσι πιστεύω. Γνωριστήκαμε τελείως τυχαία στο Εθνικό Θέατρο και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει εδώ. Και τελικά οδήγησε σε μια σχέση χρόνων και σε ένα γάμο.

-Πέρασε ποτέ κρίση ο γάμος σας;

Εννοείται ότι η σχέση μας είχε διάφορα σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, αλλά με τον Μάνο έχουμε μεγαλώσει μαζί. Ξέρουμε και τα χούγια και τα κουμπιά μας και προσπαθούμε να διαχειριζόμαστε τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν με ψυχραιμία. Ύστερα από δεκαέξι χρόνια που είμαστε μαζί, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Μάνο και νομίζω ότι αν ρωτήσεις και εκείνον το ίδιο θα σου πει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact