ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Αγρίεψε η Γκαμπριέλα του «Power of love». Ζητά 1.000.000 € για την… τσόντα!

Οπως ισχυρίζεται η πρώην παίκτρια του «Power of love», προχώρησε σε αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ σ’ εκείνους που έμπλεξαν το όνομά της στην υπόθεση του περιβόητου ερασιτεχνικού πορνό βίντεο με τίτλο «Η ερωτική ζωή της Φαίης και του Αχιλλέα – Αρτεμις, η αδίστακτη γειτόνισσα», το οποίο είχε φέρει τα πάνω κάτω στο reality αγάπης του Σκάι, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τώρα, λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο, το μοντέλο πέρασε την πόρτα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και μέσω του δικηγόρου της ζητά δικαιοσύνη (και 1.000.000 ευρώ!) από τουλάχιστον 45 άτομα και ιστοσελίδες που… έδειξαν την ίδια πίσω από τη μάσκα της πορνοστάρ.

«Τους είχα προειδοποιήσει να κατεβάσουν τα δημοσιεύματα και τις αναρτήσεις που αφορούν αυτό το θέμα! Δεν το έκαναν! Η αγωγή κατατέθηκε τη Δευτέρα. Ζητώ 1.000.000 ως αποζημίωση από όλους αυτούς που με έμπλεξαν άδικα σε αυτή την ιστορία» δηλώνει στην «Espresso» η Γκαμπριέλα.

«Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο»

«Ολες αυτές οι φήμες και τα δημοσιεύματα λάσπης κάνουν κακό στη δουλειά μου. Συναναστρέφομαι επαγγελματικά ως αστρολόγος-μελλοντολόγος οικογένειες, γυναίκες παντρεμένες, επιχειρηματίες… Δεν γίνεται να νομίζουν ότι εγώ είμαι τσοντόβια! Και πολύ καιρό άργησα να το κάνω. Δεν μπορεί καθένας να αμαυρώνει το όνομά μου, και μάλιστα χωρίς στοιχεία! Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ή ντοκουμέντο που να αποδεικνύει ότι ήμουν εγώ στην τσόντα. Πώς θα με αντικρούσουν στο δικαστήριο;» συνεχίζει εξοργισμένη η πρώην παίκτρια του reality.

Γιατί, όμως, καθυστέρησε τόσο πολύ να κινηθεί νομικά; «Θα το είχα κάνει πολύ καιρό νωρίτερα, αλλά η παραγωγή του “Power of love” μάς είχε υποσχεθεί ότι θα μας προστάτευε σε περίπτωση που διέρρεε κάποιο προσωπικό στοιχείο για εμάς. Σε ό,τι αφορά εμένα, διέρρευσε ολόκληρη ιστορία, που μάλιστα είναι και αναληθής, και δεν έκαναν τίποτα!» εξηγεί με πικρία.

Η Γκαμπριέλα κινήθηκε νομικά εναντίον ιστοσελίδων αλλά και απλών χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που είχαν κοινοποιήσει ηλεκτρονικά δημοσιεύματα τα οποία αφορούσαν το θέμα του βίντεο, υποστηρίζοντας ότι ήταν εκείνη η πρωταγωνίστρια που φορούσε μάσκα για να μην αναγνωρίζεται. Να θυμίσουμε ότι η ίδια είχε διαψεύσει τότε κατηγορηματικά μέσω της «Espresso» αυτά τα σενάρια, δηλώνοντας πως δεν είναι εκείνη, αλλά κάποια που απλώς της μοιάζει.

Πηγή: Espresso

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact