ΚΟΣΜΟΣ

Άγριεψε η Τριερβελέρ και ξεμάλλιασε κολλητή φίλη της

Η Βαλερί Τριερβελέρ είναι γνωστή για τα ξεσπάσματα της καθώς μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Ολάντ με την Γκαγιέ έσπασε έπιπλα στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Επειδή όμως έχει φλογερό χαρακτήρα δεν κάνει διακρίσεις και έτσι επιτέθηκε σε μία κολλητή φίλη της.

Μετά την αποκάλυψη του Closer για τις αταξίες του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό, η Βαλερί όχι μόνο του έσπασε τα έπιπλα, τον χώρισε και έβγαλε στην φόρα όλα τα άπλυτα του μέσα από το βιβλίο «Σε ευχαριστώ γι αυτή την στιγμή».

Αυτή τη φορά, όμως, η πρώην «première dame» έρχεται και πάλι στο προσκήνιο όχι εξαιτίας της σχέσης του πρώην αγαπημένου της με κάποια ελκυστική γυναίκα, αλλά για ένα… μαλλιοτράβηγμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού France-Dimanche, το… ροτβάιλερ, όπως χαρακτηρίζουν την Τριερβελέρ, φέρεται να επιτέθηκε βίαια στην πρώην φίλη της Βαλερί ντε Σενεβίλ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε μπαρ για τον πολιτικό Ζαν Λουκ Ρομέρο στο Παρίσι. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το περιστατικό συνέβη στις 28 Σεπτεμβρίου στο Banana Café και μόλις η Βαλερί είδε την φίλη της, της γρατζούνισε το χέρι και της τράβηξε τα μαλλιά.

Τα γαλλικά δημοσιεύματα επισημαίνουν πως οι δύο γυναίκες ήταν φίλες επί 20 χρόνια, ενώ η ντε Σενεβίλ είναι πρώην σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και κουμπάρου του Ολάντ. Παρόλο που η ντε Σενεβίλ στήριξε την Τριερβελέρ και βρισκόταν στο νοσοκομείο όταν η δημοσιογράφος νοσηλευόταν με νευρικό κλονισμό, οι δύο φίλες έπαψαν να μιλούν μετά την κυκλοφορία του βιβλίου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πάντως, η πρώην σύζυγος του Σαπέν δεν είναι η μόνη φίλη της Τριερβελέρ που απομακρύνθηκε από την ίδια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της. Μετά τη λήξη του περιστατικού στο μπαρ, μάλιστα, η ντε Σενεβίλ σκόπευε να καταθέσει μήνυση εναντίον της, ωστόσο, έπειτα από πιέσεις προσώπων του περιβάλλοντός της αποφάσισε να μην κινηθεί νομικά.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact