ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Άγριες Μέλισσες: Ο εξευτελισμός που θα σοκάρει τους τηλεθεατές

Η Βιολέτα (Θεοφανία Παπαθωμά) θα αναγκαστεί, έπειτα από την παγίδα του Σεβαστού, να κυκλοφορήσει γυμνή στους δρόμους του χωριού, κάτι που θα της κοστίσει τόσο πολύ που θα την οδηγήσει σε μια παρανοϊκή ενέργεια…

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 28

Η απουσία της Ελένης απ’ τη βραδιά των αρραβώνων γίνεται αισθητή, βάζοντας σε κίνδυνο το χαρμόσυνο αυτό γεγονός. Την ίδια ώρα, η Ελένη πλέει σε πελάγη ευτυχίας στην αγκαλιά του Λάμπρου. Αλλά η στιγμή τους δε θα κρατήσει πολύ, καθώς ο Λάμπρος ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για την πρώτη νύχτα γάμου της Ελένης με τον Σέργιο.

Το ίδιο βράδυ, οι γυναίκες του χωριού έρχονται αντιμέτωπες μ’ ένα δυσάρεστο γεγονός. Οι αρμοδιότητες που μοιράζει ο Δούκας στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή πάνω στη δουλειά, θα προκαλέσουν την οργή του Κωνσταντή. Παράλληλα, ο Νέστορας χάνει στο σπίτι του ένα πολύτιμο αντικείμενο που θα φέρει νέες αναταράξεις, ενώ η Μυρσίνη ξεκαθαρίζει στην Ασημίνα τις αληθινές προθέσεις της γι’ αυτόν τον γάμο.

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να πάει ένα βήμα παρακάτω τη φιλική σχέση που έχει με την Βιολέτα, ενώ ο Λάμπρος αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον του Κυπραίου για την Ελένη και η σύγκρουση ανάμεσα στους δυο άντρες, είναι πια αναπόφευκτη.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 29

Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Ασημίνας και του Νικηφόρου ξεκινάνε αν και η Μυρσίνη δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη. Ο Δούκας, βλέποντας πως τα σχέδιά του κινδυνεύουν, στρέφεται στον Κυπραίο για βοήθεια. Η Ανέτ και ο Νέστορας αποφασίζουν να ανακαλύψουν πώς βρέθηκε το σκουλαρίκι της Μυρσίνης στο δωμάτιο του Κυπραίου.

Θα καταφέρουν να φτάσουν στην αλήθεια; Ο Λάμπρος και η Ελένη έρχονται πάλι κοντά αλλά ο Κυπραίος τους παρακολουθεί στενά. Κι ενώ ο Τόλλιας αποφασίζει, κατ ’εντολή του Δούκα, να δώσει το τελικό χτύπημα στον Λάμπρο και να τον διώξει από το χωριό, η κρυφή συνάντηση του Λάμπρου και της Ελένης, στο σχολείο, θα γίνει αντιληπτή από έναν εμβρόντητο Μιλτιάδη.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact