ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να επιβιώνει μια σχέση, χρειάζεται να επιδεικνύουν και τα δυό μέρη τουλάχιστον το ενδιαφέρον τους και την αποδοχή τους συνεχώς. Αυτό πρέπει να κάνεις προς το ταίρι σου και να μην το αμελείς, αν βέβαια σε ενδιαφέρει να υπάρξει μέλλον στην σχέση σου. Φρόντισε να αποφύγεις την πολυκοσμία και να αφιερώσεις όλη την προσοχή, την φροντίδα και την θέρμη σου στο ταύρε σου για να περάσετε και οι δύο καλά. Αν έχετε κάποια προβλήματα που παραμένουν εκκρεμή και σας δημιουργούν αποστάσεις, είναι ευκαιρία να τα επιλύσετε και να τα αφήσετε πίσω σας. Αν είσαι μόνος/η, από τη Παρασκευή το βράδυ μπορείς να κάνεις κάποια γνωριμία που ίσως σου φανεί υποτονική αλλά μην προτρέχεις σε πρόωρα συμπεράσματα. Το Σάββατο, μέσα στην πολυκοσμία μιας εξόδου ευνοείσαι να κάνεις γνωριμίες. Την δε Κυριακή, επίσης μην βιαστείς να κρίνεις την νέα γνωριμία που θα σου προκύψει, κάτω από την παρόρμηση της πρώτης εντύπωσης, ο χρόνος θα σου φανερώσει με τι έχεις να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φαίνεται ότι την Παρασκευή, οπότε θα θελήσεις να συνδυάσεις ταίρι και οικογένεια σε ένα κοινό δείπνο, θα ευχαριστήσεις και τις δυο πλευρές. Πολύ εύστοχο από μέρους σου αν το επιδιώξεις και το πετύχεις. Έτσι κι’ αλλιώς, οι κοινωνικές επαφές είναι αυτές που σου ταιριάζουν αυτό το διάστημα, είτε είναι σε οικογενειακό είτε σε φιλικό περιβάλλον στις οποίες πρέπει να συντροφεύεσαι πάντα από το ταίρι σου. Την Κυριακή μπορείς να έχεις μιάν ανάπαυλα από αυτές τις δραστηριότητες, περνώντας την με το ταίρι σου για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να πάρετε δυνάμεις ώστε να αντιμετωπίσετε την εργάσιμη εβδομάδα που έρχεται. Αν είσαι μόνος/η, βγεις και φλερτάρεις μπορεί να βγει κάτι σοβαρό, όπως και σε συγγενικές ή φιλικές συγκεντρώσεις που θα βρεθείς, οπότε οι πιθανότητες σου αυξάνονται. Την Κυριακή, αν ακόμη ψάχνεις και κάνεις κάποια γνωριμία, μάλλον δεν θα την χρησιμοποιήσεις για ξεκούραση.

ΛΕΩΝ

Ο υπερβολικός φόρτος υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει ας μην γίνει αιτία στενοχώριας για το ταίρι σου επειδή υπάρχει περίπτωση να το αγνοήσεις. Είναι αδικία και δεν θα ήθελες αυτό να συμβεί σε σένα. Η πιθανή ύπαρξη διαφωνιών με το ταίρι σου το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις τις οποίες καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Χαλούν το κλίμα και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξουν. Την Κυριακή είναι μια πολύ καλή επιλογή από μέρους σου να διοργανώσεις κάποια φιλική συγκέντρωση, πράγμα που θα ευχαριστήσει και τους δύο σας αλλά και τους συνδαιτυμόνες σας. Αν είσαι μόνος/η και φλερτάρεις, μια επιτυχής γνωριμία θα σου χαρίσει την απόλαυση να σε θαυμάσουν και να νοιώσεις την αποδοχή και την καταξίωση. Γι’ αυτό δεν ζεις; Αρκεί μόνο να βγεις για κυνήγι. Την Κυριακή, μια μεγάλη φιλική συγκέντρωση που θα εξελίχθη σε πολύ ευχάριστη και ¨αποδοτική¨ από πλευράς φλερτ και διασκέδασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφού τα καταφέρνεις μια χαρά στην λεπτολόγα ανάλυση, κάτσε με το ταίρι σου και βρείτε τις ενδεδειγμένες λύσεις σε ότι πρόβλημα έχετε και σας απασχολεί. Είναι βέβαιο ότι μαζί θα τα καταφέρετε. Αν βάλλεις τα δυνατά σου το Σάββατο, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Την Κυριακή, προσπάθησε να μην καταλειφθείς από το άγχος που μπορούν να σου δημιουργήσουν οι υποχρεώσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις και το κυριότερο να μην τις φέρεις στο επίκεντρο της σχέσης σου και υπάρξουν εντάσεις, θα χαλάσει η μέρα σας. Αν είσαι μόνος/η, από την Παρασκευή μπορεί να κάνεις κάποια γνωριμία που θα αποδεδειχθεί ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά της, άλλωστε, έχεις και το Σάββατο τόση γοητεία που προσελκύει κάθε πιθανό ταίρι που θα βάλλεις στο στόχαστρο σου. Η Κυριακή προσφέρεται για επιτυχημένο φλερτ σε φιλικές συγκεντρώσεις όπου ίσως κρύβεται το ταίρι που αναζητάς.

ΖΥΓΟΣ

Αν έχεις κάποιες ανησυχίες, κάποιους προβληματισμούς, κάποιες αγωνίες η καλλίτερη λύση είναι να τους επικοινωνήσεις στο ταίρι σου και να μοιραστείτε τα πάντα. έτσι θα κατορθώσετε από κοινού να βρείτε λύσεις, γιατί ο καθένας σας θα δει την κατάσταση από την δική του οπτική γωνία. Ανάλυση και σύνθεση είναι η σωστή μέθοδος. Αν το Σάββατο διαγνώσεις μια δόση αδιαφορίας στο ταίρι σου, προσπάθησε να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του με λίγη ζήλια αλλά πάντοτε με μέτρο, γιατί αν η κατάσταση ξεφύγει θα προκύψει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις. Αν σας βρει η Κυριακή σε τέτοια διάθεση, είναι απαραίτητο να αποφύγεις καυγάδες γιατί η ημέρα προσφέρεται για εντάσεις και τσακωμούς που προκύπτουν από παρεξηγήσεις. Αν είσαι μόνος/η και κάνεις την Παρασκευή κάποια γνωριμία θα έχει καλές προοπτικές, όμως το Σάββατο κάποια άλλη που θα πρέπει να μείνει κρυφή θα είναι πρόκληση για σένα μεν, θα βρωμάει μπαρούτι δε. Από την άλλη μεριά, οι γνωριμίες της Κυριακής χρειάζεται να αντιμετωπιστούν με επιφυλάξεις και να μην είναι ο γνώμονας η πρώτη εντύπωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσήλωση σου στα επαγγελματικά σου μπορεί να βλάψει την σχέση σου, οπότε πρέπει να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο ώστε να μην νοιώθει αδικημένο το ταίρι σου και παραπονιέται ή γκρινιάζει. Να επωφεληθείς από την γοητεία που σου χαρίζει το Σάββατο ώστε να θαμπώνεις τα μάτια όλων και ιδιαιτέρα του ταιριού σου. Είναι ευκαιρία να επιδιώξεις την ανανέωση της σχέσης σας τώρα που έχεις την εύνοια των Άστρων, γιατί την Κυριακή το κλίμα αλλάζει όπως και η διάθεση σου και η δυσπιστία που θα εκφράσεις στο ταίρι σου δεν θα περάσει χωρίς αντίδραση και νεύρα. Αν είσαι μόνος/η, οι φίλοι δουλεύουν για σένα και σου στρώνουν το έδαφος για ζευγάρωμα. Προξενιό ντε! Οπότε μην σκεφτείς να απορρίψεις τις προσκλήσεις που θα σου γίνουν το Σάββατο. Άλλωστε και γοητεία έχεις και κανένα πιθανό ταίρι δεν μπορεί να την αγνοήσει. Όμως την Κυριακή που δεν θα έχεις τα κέφια σου αλλά θα έχεις πέσει στην απαισιοδοξία, άσε τις νέες γνωριμίες για καταλληλότερες περιστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διαχείριση του χρόνου σου και πως θα κάνεις σωστή κατανομή του ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην σχέση σου είναι το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσεις και το βασικότερο να το επιλύσεις. Έτσι θα αποφύγεις δυσάρεστες στιγμές με γκρίνιες και παράπονα. Επομένως ολο το Σάββατο να το περάσεις με το ταίρι σου και να έχετε απολαυστικές στιγμές όλο γλύκα, αγάπη και συντροφικότητα. Αν δεν το κάνετε θα χάσετε και οι δυό. Την Κυριακή ανοίξτε τον κύκλο και παραλάβετε και τους φίλους σας σε μια ημερήσια εκδρομή που θα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Αν είσαι μόνος/η, αν κάνεις νέα γνωριμία, μην δώσεις συνεχεία αν δεν είσαι βέβαιος ότι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σου καλύπτονται και βρεθείς σε δυσάρεστη θέση εκ των ύστερων και μην βασιστείς σε απόψεις τρίτων. Να δεχτείς τις προσκλήσεις φίλων σου, μπορεί να έχει προσκληθεί επίσης και το μελλοντικό σου ταίρι που θα το γνωρίσεις εκεί ή σε κάποια εκδρομή που θα πάτε την Κυριακή.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact