ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα έχεις με το ταίρι σου κοινά ενδιαφέροντα, γι’ αυτό είστε άλλωστε μαζί. Αξιοποίησε τα ώστε να έχετε αρκετό χρόνο που να τον περνάτε μαζί για να μην σας εμφανιστεί ξαφνικά η αίσθηση της αποξένωσης. Υπάρχουν λύσεις για να το αποφύγετε αυτό και είναι μπροστά στα μάτια σας. Το Σάββατο φροντίστε να βρεθείτε σε μεγάλες παρέες με συγγενείς και φίλους, να ξεδώσετε, να αποφορτιστείτε και να διασκεδάσετε. Το πώς θα αισθανθείτε μετά θα είναι μια μεγάλη ωραία έκπληξη. Την Κυριακή αφιερώστε την ο ένας στον άλλο μακριά από σκοτούρες και δουλειές και εννοείται επαγγελματικά Αιγόκερε! Αν είσαι μόνος/η θα σε βγάλει από τις ραγές της ρουτίνας σου μια νέα γνωριμία και καλά θα κάνεις να μην έχεις τάσεις να το αποφύγεις, θα είναι κάτι καινούργιο για σένα. Αν ψάχνεις για ταίρι το Σάββατο, όπου και να πας, ό,τι και να κάνεις θα έχεις επιτυχίες και μην νομίσεις ότι και η Κυριακή πάει πίσω! Από φλερτ και κατακτήσεις άλλο τίποτε, αρκεί να το επιδιώξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυρίζεις κυκλοθυμία, η διάθεση σου είναι ή του ύψους ή του βάθους, μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου δημιουργεί σύγχυση και βάζει σε κίνδυνο την σχέση σου και τις σχέσεις σου γενικότερα κάνοντας το ταίρι σου να νοιώθει ανασφάλεια μην ξέροντας πως να σε αντιμετωπίσει. Το καλλίτερο που έχεις να κάνεις προκειμένου να απαλλαγείτε από αυτόν τον κυκεώνα είναι να επωφεληθείτε από το Σάββατο που είναι ιδανική ημέρα για να μείνετε μόνοι, να έλθετε ακόμη πιο κοντά, να αναζωογονήσετε την σχέση σας, να ζήσετε στιγμές για δυο γεμάτες αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα. Την Κυριακή μια εκδρομή στη Φύση, θα σας ξεκουράσει, θα σας χαλαρώσει και θα ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας εν όψει της εβδομάδας που ακολουθεί. Αν δεν έχεις ταίρι, και για το Σάββατο και για την Κυριακή, η γοητεία σου έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί να σαγηνεύσει και να έλξει κάθε υποψήφιο ταίρι εκλέξεις.

ΙΧΘΥΣ

Αντιλαμβάνεσαι ότι το καλλίτερο που σου έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό είναι η σχέση σου με το ταίρι σου, οπότε, πιάστο απ’ το χεράκι και βγείτε, διασκεδάστε, γλεντήστε, ξεφαντώστε, παιδιαρίστε, κάντε πράγματα που θα τα θυμάστε και θα ξεκαρδίζεστε στα γέλια. Έτσι θα αισθανθείτε ελεύθεροι, μακριά από άγχη και στενοχώριες, απαλλαγμένοι από τα όσα σας βαραίνουν καθημερινά. Να ξανανιώσετε παιδιά. Να γεμίσετε το Σαββατόβραδο ενέργεια που θα την διοχετεύσετε την Κυριακή σωστά και θα την εκτονώσετε όπως εσείς ξέρετε κεκλεισμένων των θυρών και όχι σε εντάσεις και νεύρα που τελικά σας ρίχνουν ψυχολογικά. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, μην απελπίζεσαι. Με την εύνοια που έχεις στα αισθηματικά, σίγουρα θα ακούσεις να σου κτυπούν την πόρτα της καρδίας σου μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί και οι δύο αυτές μέρες θα σου ανεβάσουν τις μετοχές. Την Κυριακή μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων. Ο χρόνος (Κρόνος) θα βάλλει τα πράγματα στις πραγματικές διαστάσεις τους.

Πηγή: e-zwdia.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact