ΖΩΔΙΑ

Αισθηματικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια

Τι μας περιμένει το πρώτο Σαββατοκύριακο του έτους…. Θα είναι ερωτικό; Θα υπάρχει πάθος στη σχέση μας; Τι ακριβώς θα γίνει;

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 6 έως 7 Ιανουαρίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Ο φόρτος εργασίας σου, θα είναι τόσος που θα καλύψει σχεδόν το σύνολο του χρόνου σου μέχρι την Παρασκευή, όποτε το ταίρι σου που θα αισθανθεί ότι αυτή η κατάσταση το αδικεί θα σε αναγκάσει να ακούσεις τα παράπονα του. Εσύ γνωρίζεις κατά βάθος ότι είναι δικαιολογημένα, οπότε το Σάββατο θα κάνεις ό,τι μπορείς για να έχεις χρόνο και γι’ αυτό, ώστε να πάψει να παραπονιέται. Δεν θα χάσεις! Τα καλλίτερα έρχονται την Κυριακή, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλον, να ανανεωθείτε, να ξεδώσετε λιγάκι από την ρουτίνα της εβδομάδας και να επικοινωνήσετε όπως εσείς ξέρετε. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως κάποια γνωριμία που θα κάνεις σε μια έξοδο του Σαββάτου για διασκέδαση και φλερτ, να μην σε εντυπωσιάσει από την αρχή, αλλά τα αποτελέσματα τελικά θα σε εντυπωσιάσουν. Όσο για την Κυριακή, άφησε τους δισταγμούς και τις επιφυλάξεις και ξανοίξου στην γνωριμία που θα σου προκύψει τότε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζώδιο της Γης είσαι, μπορείς να σκεφτείς και να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά και με αντικειμενικότητα τα θέματα που προκύπτουν, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου. Μυαλό και μάλιστα καθαρό χρειάζεσαι και το έχεις. Φρόντισε να επωφεληθείς από την συναισθηματικά πλήρη ημέρα του Σαββάτου για να στήσεις ένα ωραίο σκηνικό για σένα και το ταίρι σου και κάνε ό,τι μπορείς για να σας μείνει αλησμόνητο. Την Κυριακή μην αφήσεις τις σκέψεις που σχετίζονται με την φορτωμένη εβδομάδα που ακόλουθη να σε αγχώσουν και μεταφέρεις αυτό το κλίμα στο ταίρι σου και το αγχώσεις και αυτό, αλλά επωφελήσου από την αργία. Αν είσαι μόνος/η, από την Παρασκευή το βράδυ και προς το Σαββάτο, φρόντισε να κάνεις μια έξοδο, να βρεθείς σε πολυσύχναστα μέρη και να φλερτάρεις, πολύ πιθανόν να είναι το τέλος της μοναξιάς σου. Αν δεν τα καταφέρεις να ζευγαρωθείς, η Κυριακή προσφέρεται για να ξεκινήσεις κάτι στο φιλικό ή και το επαγγελματικό περιβάλλον σου. Κάτι υπάρχει εκεί για σένα και σε περιμένει!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact