ΕΛΛΑΔΑ

Allou Fun Park: Στη ΜΕΘ 21χρονη με σπασμένα πλευρά και τρύπα στον πνεύμονα – Ρήξη σπλήνας υπέστη ο άλλος νεαρός

Σοβαρά τραυματισμένοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο οι νεαροί που χτύπησαν στο ατύχημα που έλαβε χώρα στο Allou Fun Park το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μία 21χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα μετά το ατύχημα στο λούνα παρκ. Με ρήξη σπλήνας φαίνεται πως νοσηλεύεται και ένας νεαρός, ενώ ο τρίτος από τους τέσσερις στις παρέας, μιλώντας στον Αντ1, με εμφανή κατάγματα, κατήγγειλε πως η εταιρεία του έριξε ευθύνες για το περιστατικό.

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν το τρενάκι που περνά μέσα από σημεία με νερό, πέρασε κάπου που η στάθμη ήταν πιο χαμηλή χωρίς να κόψει ταχύτητα με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί ένα βαγόνι. Πλέον, το παιχνίδι έχει σφραγιστεί, ενώ αναμένεται να πάει στο σημείο εμπειρογνώμονας.

«Με βρήκαν λιπόθυμο στις λάσπες»

Σημειώνεται πως ο νεαρός που πήρε εξιτήριο μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 λέγοντας πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν υπάρχει ζώνη ασφαλείας καθώς θεωρείται ένα από τα πιο ακίνδυνα, όμως το τρενάκι δεν φρέναρε ποτέ. Ο 25χρονος Στέλιος μίλησε στην κάμερα κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο φορώντας ακόμα τη ματωμένη και σκισμένη μπλούζα από το ατύχημα. Ο ίδιος σημείωσε πως βρέθηκε λιπόθυμος μέσα στη λάσπη και αποκάλυψε πως έχει χτυπήσει στα πλευρά, στον ώμο, στο πόδι ενώ έχει κάνει και 12 ράμματα στο κεφάλι. |

Τι απαντά η εταιρεία

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης η εταιρεία Allou! Fun Park έστειλε επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν, διευκρινίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε εκτροχιασμός, ενώ η στάθμη του νερού δεν είχε μειωθεί. Παράλληλα, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ερευνάται πως οι τέσσερις νεαροί βρέθηκαν σε θάμνο δίπλα από το τρενάκι.

«Σε ό,τι αφορά το συμβάν που σημειώθηκε χθες το βράδυ, στο πάρκο ψυχαγωγίας Allou! Fun Park, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διοίκηση του πάρκου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή κοντά στα παιδιά που τραυματίστηκαν, ευτυχώς χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο, και τους εύχεται ολόψυχα περαστικά. Με βάση το πρωτόκολλο ασφαλείας του πάρκου κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο, ενώ το νοσηλευτικό προσωπικό μερίμνησε για τις πρώτες βοήθειες μέχρι να μεταβούν οι τραυματίες σε μονάδα υγείας

.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact