ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Αμετανόητη η Λατινοπούλου: Τι είπε μετά τον σάλο

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν σταματά να επανέρχεται στον σάλο που έχει προκληθεί μετά τις δηλώσεις της για τη Δανάη Μπάρκα, επιμένοντας σε όσα είπε ρίχνοντας μάλιστα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξανά για τη Δανάη Μπάρκα και δήλωσε αμετανόητη.

«Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά προσπαθώντας ανεπιτυχώς να πείσει ότι μέλημά της είναι η υγεία των υπέρβαρων ανθρώπων και όχι να κάνει body shaming.

«Κοινωνική προσφορά»

H προσπάθεια της Λατινοπούλου να παρουσιάσει τις αναρτήσεις καφενείου για την εμφάνιση μιας άλλης γυναίκας, ως… προσφορά στο κοινωνικό σύνολο συνεχίζεται καθώς ισχυρίζεται ότι επιτέλους άνοιξε μια συζήτηση για τα προβλήματα υγείας που πιθανόν συνοδεύουν την παχυσαρκία.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία», υποστήριξε μιλώντας στον Status FM.

Η ίδια μάλιστα αναλαμβάνει και χρέη «ιατρού» καθώς είναι και σε θέση να αμφιβάλλει για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων της Δανάης και του κάθε ανθρώπου που μπορεί να έχει παραπάνω κιλά παίρνοντας ως δεδομένο ότι θα παρουσιάζουν προβλήματα.

«Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη;» προσθέτει.

Το πολιτικό της μέλλον

Η ίδια μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πολιτικό της μέλλον μετά την απομάκρυνσή της από τη ΝΔ, λέγοντας ότι δεν έχει συζητήσει με το ακροδεξιό κόμμα των Τζήμερου, Μπογδάνου, Κρανιδιώτη, αλλά υπάρχει πολύ φως στο τούνελ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact