ΕΛΛΑΔΑ

«Αν κάνεις καμία μ…. θα γίνει της π…. »: Αποκαλυπτικοί διάλογοι Ρούλας – Μάνου!

Στις κλήσεις, τα μηνύματα και τις συνομιλίες στο viber της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές αναζητούν τις απαντήσεις στα ερωτήματα που δεν έχουν ακόμα απαντηθεί για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Η εφημερίδα «Μπαμ» δημοσιεύει περισσότερες από 3.000 συνομιλίες της 33χρονης με τον άλλοτε σύζυγό της. Από αυτές προκύπτει ότι το πρώην ζευγάρι είχε καυγαδίσει, η Ρούλα είχε φύγει από το σπίτι και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ

Μάνος Δασκαλάκης: Το παιδί που είναι; Αν κάνεις καμία μ…. θα γίνει της π…. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα. Παίρνω τη μάνα σου. Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μη τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις.

Σοκ προκαλούν όσα λέει ο τότε σύζυγός της:

Μάνος Δασκαλάκης: Γύρνα στο παιδί χρειάζεται τη μάνα του. Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μια απώλεια δηλαδή; Σύνελθε…

Την ίδια μέρα σε άλλο μήνυμα η 33χρονη αναφέρεται στο παιδί που κυοφορούσε

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εγώ θα φύγω από το σπίτι, θα νοικιάσω αλλού. Εσύ πιστεύεις ότι με 600 ευρώ θα περνάω με νοίκι, την Τζωρτζίνα και τις εξετάσεις για τ μωρό;

Μάνος Δασκαλάκης: Ποιες εξετάσεις και ποιο μωρό;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σου είπα, θα κρατήσω το μωρό για τη Τζωρτζίνα μόνο. Τουλάχιστον να της δώσω μια χαρά.

Στις συνομιλίες η 33χρονη αναφέρεται και στον θάνατο της μικρής Ίριδας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άντε να κάνεις καριέρα και παιδία και 10.000 γκόμενες, μπορείς, έδειξες σε εμάς τι είσαι. Και στους ζωντανούς και στους πεθαμένους. Παιδί δεν κρατάω γιατί δεν θέλω να δει τι πατέρα είχε. Μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τώρα, όπως και η μπέμπα που έφυγε και σε απάλλαξε.

Αυτό που σοκάρει είναι η συνομιλία της 33χρονης με την αδερφή της όσο ήταν με την Τζωρτζίνα μέσα στο Καραμανδάνειο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μήπως πρόσεξες αν είχε βέρα σήμερα; Γιατί μου είπε την έχει βγάλει.

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Όχι δεν τον κοίταξα καθόλου.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γ… ούτε εγώ. Έπεσαν οι σφυγμοί στο 70 και κοπάναγε αυτό…

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Άμα τον ξαναδούμε θα το κοιτάξω. Κοιμήθηκε το παιδί;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ευτυχώς ήταν η νοσηλεύτρια εδώ και μου λέει είναι που της πήρα πίεση, ναι τώρα…

Αίσθηση προκαλεί και το μήνυμα που έστειλε η 33χρονη στον τότε σύζυγό της σχετικά με το πανάκι της Ίριδας. Λίγες μέρες μετά την ανακοπή που προκάλεσε την τετραπληγία στην Τζωρτζίνα στέλνει μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι αναλαμπή είναι αυτή;

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και το θέλω να το πάρω.


Οι δικαιολογίες της Ρούλας Πισπιρίγκου στις αποκαλύψεις για την κεταμίνη

Για τις αποκαλύψεις με τις τελευταίες στιγμές της Τζωρτζίνας στην οποία βρέθηκε υψηλή ποσότητα κεταμίνης, μίλησε σήμερα Σάββατο, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο αίτημα της μητέρας να μην γίνει νεκροψία στην Μαλένα.

«Ήδη από την πρόσφατη επικαιρότητα έχουμε δύο περιστατικά, ένα στη Θεσσαλονίκη και ένα στην Πάτρα, που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Αιφνίδιοι θάνατοι μικρών παιδιών, για τους οποίους δεν υπάρχει κάποια άμεση εξήγηση. Παλεύουμε από την πρώτη στιγμή με το στατιστικό παράδοξο», σημείωσε ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο MEGA.
«Οι ενέργειες που κάνουμε για να βρεθεί η προέλευση της κεταμίνης, δημιουργούν αναστάτωση»

«Σχετικά με την αναζήτηση της πορείας της κεταμίνης, βλέπουμε ότι οι ενέργειες που κάνουμε για να βρεθεί η προέλευση της κεταμίνης, δημιουργούν αναστάτωση σε όσους ασχολούνται με το ζήτημα, ενώ δε θα έπρεπε. Μπορεί να μη βρούμε και ποτέ την προέλευσή της, αλλά θα προσπαθήσουμε με κάθε μέσο να βρούμε σχετικές πληροφορίες. Αν δε δοθεί επίσημα η κεταμίνη στον ασθενή, από κάπου υπάρχει έλλειμα. Πρέπει να βρεθεί από πού λείπει», ανέφερε ο ίδιος.

Το τελευταίο δεκάλεπτο της Τζωρτζίνας ήταν βασανιστικό

Το τελευταίο δεκάλεπτο, πριν η 9χρονη Τζωρτζίνα από την Πάτρα φύγει από τη ζωή, ήταν βασανιστικό όπως προκύπτει από τα όσα ανέφερε το Σάββατο ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αναφορικά με την φαρμακευτική ουσία κεταμίνη που χορηγήθηκε στο παιδί.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι η ουσία κεταμίνη σε μεγάλες ποσότητες δημιουργεί βασανιστικό και μαρτυρικό θάνατο.

«Πέφτεις σε μια μαύρη τρύπα και νιώθεις να είσαι εκτός σώματος. Να βλέπεις τον εαυτό σου από απέναντι. Είναι βασανιστικό» δήλωνε η αναισθησιολόγος, Κωνσταντίνα Ρωμανά, ενώ από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, ανέφερε ότι: «Βιώνει αυτή τη σταδιακή πορεία προς τον θάνατο», ενώ όπως τόνισε για την 9χρονη Τζωρτζίνα «ελπίζω να έχασε τις αισθήσεις της γρήγορα».

Τα τελευταία οδυνηρά και βασανιστικά λεπτά της Τζωρτζίνας

Το Σάββατο ο ιατροδικαστής Λέων, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών για την υπόθεση, το οποίο και αναμένεται, αναφέρει ότι η ουσία κεταμίνη που ανιχνεύθηκε στη Τζωρτζίνα δε χορηγήθηκε στη διάρκεια της ανάνηψης, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν ήδη νεκρή όταν έσπευσαν οι γιατροί της ΜΕΘ να της κάνουν ανάνηψη.

Οι ίδιες πληροφορίες από ιατροδικαστικούς κύκλους σημειώνουν ότι το πόρισμα θα αναφέρει ότι από την ώρα που χορηγήθηκε η κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα χρειάστηκαν από 6 έως 10 λεπτά μέχρι το παιδί να φύγει από τη ζωή.

Το πόρισμα που καίει τα σενάρια της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Είναι ένα πόρισμα που αναμένουμε. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες φαίνεται ότι καταρρίπτεται πλήρως ο ισχυρισμός ότι η χορήγηση της κεταμίνης έγινε από γιατρούς κατά τη νοσηλεία του παιδιού. Θα πρέπει το πόρισμα να συνδυαστεί με τις μαρτυρίες των γιατρών και τα δεδομένα από το νοσοκομείο, και νομίζω ότι όλα μαζί θα επιβεβαιώσουν ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας είχε ως αιτία εξωγενή παράγοντα από κάποιο δράστη, προφανώς από τον άνθρωπο που έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές για το συγκεκριμένο θέμα», σχολίασε ο κ. Λέων.

Υπενθυμίζεται ότι η κεταμίνη ήταν αυτή που «ξεκλείδωσε» τον θάνατο της Τζωρτζίνας, του ενός από τα τρία παιδιά που πέθαναν κάτω από περίεργες συνθήκες στην Πάτρα και που έστειλε τελικά την μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου στον Κορυδαλλό, προφυλακισμένη με την κατηγορία ότι αυτή σκότωσε την 9χρονη κόρη της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact