ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Άννα Μαρία Βελλή: Χτύπησε άσχημα και παραμορφώθηκαν τα χείλη της

Η παρουσιάστρια, YouTuber και ραδιοφωνική παραγωγός Άννα Μαρία Βελλή, είχε ένα ατύχημα που είχε σαν αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει 7 ράμματα στα χείλη της και να δείχνει παραμορφωμένη.

Η ίδια έσπευσε μέσω social media να μοιραστεί τη… γκαντεμιά της με τους διαδικτυακούς φίλους της και ευτυχώς δεν έχασε το χιούμορ της, αφού πλάι στις πόζες της με τα παραμορφωμένα χείλη, έγραψε στη λεζάντα: “DIY υαλουρονικο ΔΩΡΕΑΝ με πράγματα που έχετε στο σπίτι!”.

Και συνέχισε με το να εξηγήσει τι ακριβώς της συνέβη: “Πέρα από την πλάκα παιδιά έχω φάει πόνο ακραίο από χθες .

Έχω κλάψει ποτάμια (όχι για το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά για το μετατραυματικό στρες που με κράτησε ξύπνια όλο το βράδυ γιατί έβλεπα να πέφτω και να ξανά πέφτω και φώναζα στον ύπνο μου.) ΑΛΛΑ είμαι ευγνώμων γιατί θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ περισσότερο και να είναι πολύ πιο σοβαρή η κατάσταση μου.

Οπότε και πλάκα κάνω και θα γελούσα αν μπορούσα αλλά δν μπορώ γιατί τραβάνε τα 7 ράμματα (Αφήνω τα emoji να γελάνε για μένα)

Να προσέχετε όσο πιο πολύ μπορείτε χωρίς να φοβάστε να ζήσετε όμως . Life happens και όπως είπε και ένας φίλος μου Γιατί πέφτουμε ? Για να μάθουμε να σηκωνόμαστε ξανά
Ps. Ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματα συμπαράστασης”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

DIY υαλουρονικο ΔΩΡΕΑΝ με πράγματα που έχετε στο σπίτι! 🦆 #kimkardashianwho ?! Πέρα από την πλάκα παιδιά έχω φάει πόνο ακραίο από χθες . Έχω κλάψει ποτάμια (όχι για το αισθητικό αποτέλεσμα αλλά για το μετατραυματικό στρες που με κράτησε ξύπνια όλο το βράδυ γιατί έβλεπα να πέφτω και να ξανά πέφτω και φώναζα στον ύπνο μου.) ΑΛΛΑ είμαι ευγνώμων γιατί θα μπορούσα να έχω χτυπήσει πολύ περισσότερο και να είναι πολύ πιο σοβαρή η κατάσταση μου. Οπότε και πλάκα κάνω και θα γελούσα αν μπορούσα αλλά δν μπορώ γιατί τραβάνε τα 7 ράμματα 😂 (Αφήνω τα emoji να γελάνε για μένα) Να προσέχετε όσο πιο πολύ μπορείτε χωρίς να φοβάστε να ζήσετε όμως . Life happens και όπως είπε και ένας φίλος μου Γιατί πέφτουμε ? Για να μάθουμε να σηκωνόμαστε ξανά 😎😍 Ps. Ευχαριστώ για τα άπειρα μηνύματα συμπαράστασης 💌 #hurtmyself #fall #standup #duckface #diy #tutorial #justfall #behappybetryebeyou #influencerevenlikethat #painfull #thanksforeverything #iwantmymum

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnaMaria Velli (@amiyiami) στις

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact