ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟΜΑΤΑ: Οι ΗΠΑ «ψεκάζουν» με Έμπολα την Αφρική!

Την απάντηση για τη ραγδαία εξάπλωση του Έμπολα υποστηρίζει ότι… κατέχει η Βόρεια Κορέα: Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής «ψεκάζουν» με Έμπολα και μάλιστα επέλεξαν ως τόπο διεξαγωγής του μεγάλου αυτού βιολογικού πειράματος την Αφρική!

Αυτό το απίστευτο συμπέρασμα συνήγαγαν οι συνεργάτες του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν και μάλιστα θεώρησαν καλό να το αναμεταδώσουν από την κρατική βορειοκορεατική τηλεόραση KCNA για να ενημερωθούν και να… διαφωτιστούν όλοι οι πολίτες της Βόρειας Κορέας.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν και από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, «είναι η ώρα οι ΗΠΑ να τεθούν προ των ευθυνών τους και να δικαστούν για τη συνεχή παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην οποία προβαίνουν».
Υπενθυμίζεται ότι η Βόρεια Κορέα ήταν από τις πρώτες χώρες που πήρε ισχυρά μέτρα κατά του ιού.

Έκλεισε τα σύνορα προς όλους τους επισκέπτες και έθετε σε καραντίνα όποιον περνούσε εντός της βορειοκορεατικής επικράτειας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Πιονγκγιάνκ, ήδη από την προεδρία του Ρόναλντ Ρήγκαν, οι ΗΠΑ είχαν ανακαλύψει έναν «πρόγονο» του ιού Έμπολα, με σκοπό «να ξεκινήσουν βιολογικό πόλεμο».

Όσο για την πηγή αυτού του ακραία συνωμοσιολογικού ρεπορτάζ; Η βορειοκορεατική τηλεόραση που απηχεί τις θέσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν ανέφερε έναν αμερικανό με το όνομα «Ρότζερς».

Η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, η οποία προσπάθησε να αποκωδικοποιήσει το τηλεγράφημα του βορειοκορεατικού πρακτορείου και το ταυτόσημο ρεπορτάζ του KCNA, υποστηρίζει ότι οι συνεργάτες του Κιμ Γιονγκ Ουν αναφέρονται στον Πολ Κρεγκ Ρότζερς, έναν οικονομολόγο που εξέδωσε πρόσφατα βιβλίο με τίτλο: «Είναι η αμερικανική κυβέρνηση ο άρχοντας του εγκλήματος της εποχής μας;», όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και στον Έμπολα.

Στο βιβλίο αυτό, αναφέρεται ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ πλήρωσε 140 εκατ. δολάρια σε μία φαρμακευτική εταιρία, προκειμένου να αναπτύξει τον ιό του Έμπολα και να διεξάγει το πείραμα στην Αφρική.

Επίσης εκεί υποστηρίζεται ότι το εμβόλιο κατά του ιού το έχουν οι ΗΠΑ, όμως δεν το δίνουν στον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Πολ Κρεγκ Ρότζερς επί προεδρίας Ρήγκαν στις ΗΠΑ, κατείχε τη θέση βοηθού στο υπουργείο Οικονομικών, ενώ φεύγοντας από τη θέση αυτή εργάστηκε και στο υπουργεία Άμυνας και Εμπορίου.

Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί και εκδίδει βιβλία στις ΗΠΑ, επιχειρώντας να «φωτίσει» τα μυστικά του αμερικανικού κράτους, με τις απόψεις του πάντως να θεωρούνται από «ακραίες» έως εντελώς «γραφικές»!

hellasforce.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact