ΕΛΛΑΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση στο θρίλερ της Πάτρας…

Είναι η υπόθεση που απασχολεί περισσότερο την κοινή γνώμη τους τελευταίους μήνες.

Όπως όλα δείχνουν όμως είμαστε μπροστά σε εξελίξεις που πρόκειται να λύσουν οριστικά το γρίφο της Πάτρας.

Έμπειροι αστυνομικοί λένε ότι παρά τα όσα πιστεύουν πολλοί η υπόθεση δεν δυσκόλεψε τις αρχές, καθώς από την πρώτη στιγμή υπήρχε συγκεκριμένη στόχευση. Το ενδεχόμενο ο θάνατος των τριών κοριτσιών να προήλθε από γονιδιακή ανωμαλία αποκλείστηκε κι έτσι ο κύκλος άρχισε σιγά σιγά να κλείνει.

Ειδικά μάλιστα μετά την πληροφορία που μετέφερε ο πάντα έγκυρος Θανάσης Κατερινόπουλος ότι κάποιος ζήτησε από τον υπεύθυνο του γραφείου τελετών να καλύψει τους μώλωπες στο πρόσωπο ενός από τα τρία κορίτσια, οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές.

Ο υπεύθυνος του γραφείου σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε και η μαρτυρία του αξιαλογείται ως εξαιρετική σημαντική. Η τελευταία διαρροή μάλιστα αναφέρει ότι χάρη στην κατάθεσή του (κατονόμασε συγκεκριμένο πρόσωπο) άρχισε να πέφτει φως στην υπόθεση.

Η εκτίμηση των αρχών είναι ότι πλέον μετράμε αντίστροφα. Μπορεί και εντός εβδομάδας να αποκαλύψουν με στοιχεία και ντοκουμέντα που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης τι ακριβώς συνέβη στην Πάτρα. Είναι θέμα τιμής για το ανθρωποκτονιών να λύσει τον γρίφο κι όπως όλα δείχνουν σε λίγες ώρες θα το καταφέρει…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact