ΚΟΣΜΟΣ

Ο άντρας με τις μεγαλύτερες συζυγικές υποχρεώσεις στον κόσμο έχει το μυστικό του για να μπορεί να ικανοποιεί 40 γυναίκες

Ο άνθρωπος με τις μεγαλύτερες συζυγικές υποχρεώσεις στον κόσμο ζει στην Ινδία και το όνομά του είναι Ζιόνοε Τσιαν. Έχει 95 παιδιά, 40 συζύγους και 37 εγγόνια.

Ο 69χρονος άντρας παρόλο την τεράστια κρεβατομουρμούρα που προφανώς έχει κάθε βράδυ έχει μία συσπειρωμένη οικογένεια η οποία και ζεί όλη μαζί σε μία πολυκατοικία. Καταναλώνουν 110 κιλά ρύζι ημερήσιος και έχουν 14 μπάνια και 8 μοναστηριακές τραπεζαρίε.

Σε συνέντευξη που έχει δώσει σε όλα τα τεράστια ξένα μέσα, δήλωσε ότι έχει καθημερινή ερωτική επαφή με αρκετές από τις συζύγου του και μάλιστα έχει όρεξη αν συναντήσει κάποια όμορφη γυναίκα να ξαναπαντρευτεί και να κάνει και άλλα παιδιά.

tsian.jpg

‘Όταν ρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις 40 γυναικών και να είναι και ερωτικά ενεργός. Η απάντηση που έδωσε άφησε τον δημοσιογράφο άφωνο λέγοντάς του ότι αυτός είναι εκείνος που τις κυνηγάει για επαφή

παρά εκείνες.

Στην συνέχεια ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό ώστε να μπορεί να είναι πάντα σε ετοιμότητα. Απαντώντας ο κύριος Τσιάν έβγαλε ένα βαζάκι από το ινδικό βότανο epimedium σαν αυτό εδώ και το έδωσε στον δημοσιογράφο προκαλώντας τον να καταναλώσει μία κουταλιά του γλυκού πριν έρθει σε επαφή.

epimedium macun indos22.jpg

tsian2-1.jpgΟ Κύριος Τσιάν ερωτήθηκε και για την οικονομική αλλά και για την κοινωνική του κατάσταση και ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει Ωστόσο δεν αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθότι έχει καταστήματα με έπιπλα σε αρκετές περιοχές της Ινδίας αλλά και μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες από μπανανιές. Δεν θεωρείτε εύπορος όπως λέει ο ίδιος αλλά ούτε και φτωχός. Επίσης τα μεγάλα του παιδιά ήδη έχουν ξεκινήσει να παράγουν χρήματα οπότε κάπως εξισώνετε η κατάσταση στο σπίτι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που σημειώνει ο ίδιος είναι ότι η πολιτεία απαγορεύει την πολυγαμία κι έχει αρκετά δικαστήρια και προβλήματα με τον νόμο. Όως και συχνές επισκέψεις από κοινωνικούς λειτουργούς που ελέγχουν συχνά την καθημερινότητά του.


Αυτό είναι το προϊόν που χαρίζει ευτυχισμένε στιγμές έντασης σε ζευγάρια…


 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Παγώνει» η αντίδραση της «μαυροφορεμένης» στο κρατητήριο

Οι πρώτες πληροφορίες είναι σοκαριστικές. Αποφεύγει ακόμα και…

Ο ΟΗΕ προειδοποιεί ότι θα πέσει παγκόσμια πείνα

Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο…

Κρυφή συμφωνία Τραμπ-Ερντογάν;

Ο Τραμπ μάλλον είναι έτοιμος να υποστηρίξει ξανά…

Σε αρκετά δύσκολη θέση ο Έντι Ράμα μετά τη συμφωνία ΑΟΖ Ελλάδας-Ιταλίας

Σε αρκετά δύσκολη θέση πρέπει να έχει περιέλθει…

Σας έλειψα;

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες,…
contact