ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη γκάφα στο Twitter: Πέθαναν τον τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς


Μπέρδεψαν το πρώην μέλος του συγκροτήματος Take That με τον Αμερικανό ηθοποιό Ρόμπιν Γουίλιαμς που αυτοκτόνησε

Η είδηση του θανάτου του σπουδαίου Αμερικανού ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς προκάλεσε σοκ στην κινηματογραφική βιομηχανία και στους θαυμαστές του σε ολόκληρο τον κόσμο που είχαν γοητευθεί από τις ερμηνείες του.

Ενώ οι πληροφορίες γύρω από την τραγική αυτή υπόθεση ταξιδεύουν από τις ΗΠΑ με τα περισσότερα στοιχεία να κάνουν λόγο για αυτοκτονία, οι χρήστες του Twitter που έσπευσαν να μοιραστούν τη δραματική είδηση πένθησαν διαφορετικό Γουίλιαμς…

Λίγα γράμματα έκαναν την διαφορά και έτσι το όνομα του Ρόμπιν Γουίλιαμς, μετατράπηκε σε Ρόμπι Γουίλιαμς, ο οποίος είναι το πρώην μέλος του συγκροτήματος Take That που πλέον πραγματοποιεί σόλο καριέρα.

Η μανία για την πρωτιά, όμως, που διακατέχει τη γενιά του Διαδικτύου και τους χρήστες των τόπων κοινωνικής δικτύωσης οδήγησε στο λάθος που είχε ως συνέπεια τις δακρύβρεχτες αναρτήσεις για το θάνατο του 40χρονου Βρετανού καλλιτέχνη.

Έτσι, μέσα σε λίγη ώρα τιτιβίσματα από ολόκληρο τον κόσμο έκαναν λόγο για το πόσο σπουδαίος τραγουδιστής ήταν ο Ρόμπι Γουίλιας, πόσες επιτυχίες είχε, ενώ κάποιοι ρομαντικοί δανείστηκαν στίχους τραγουδιών του και τον αποχαιρέτησαν… ποιητικά.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Ρόμπι Γουίλιαμς. Η μουσική σου θα μας λείψει», «Μόλις έμαθα για το θάνατο του Ρόμπι Γουίλιαμς. Αν κάποιος αντιμετωπίζει προβλήματα, πρέπει να μιλήσει σε κάποιον και όχι να δώσει τέλος στη ζωή του», «Αναπαύσουν εν ειρήνη Ρόμπι Γουίλιαμς. Είχες υπέροχη ψυχή», «Οι Take That είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα. Τι θλιβερό», «Τι κρίμα», «Βρίσκεσαι τώρα με τους αγγέλους» και άλλες πολλές ήταν οι αναρτήσεις των χρηστών του Twitter, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που αναρτούσαν μουσικά βίντεο και φωτογραφίες του Βρετανού τραγουδιστή.

Σαν να μην έφτανε ο… θάνατος του Ρόμπι Γουίλιαμς, κάποιοι φρόντισαν να πεθάνουν και τον Ολλανδό ποδοσφαιριστή Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησαν το λάθος τους και άρχισαν να πενθούν τον… Ρόμπι Γουίλιαμς.

Πηγή: protothema.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact