ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο! Εκλεψαν πόρτα από εκκλησία στην Κρήτη [εικόνες]

Την αλουμινένια πόρτα της εκκλησίας της Παναγίας στο Σκαλάνι έβαλαν στο … μάτι άγνωστοι δράστες οι οποίοι και την αφαίρεσαν τις προηγούμενες ημέρες!

Η… ασυνήθιστη κλοπή έγινε αντιληπτή από τις γυναίκες που επισκέπτονται την εκκλησία για να ανάβουν τα καντήλια, όταν με έκπληξη διαπίστωσαν ότι οι δράστες είχαν βγάλει ολόκληρη την πόρτα, προφανώς για να πουλήσουν στην αγορά το αλουμίνιο… Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, οι ασυνείδητοι δράστες δεν προχώρησαν προς το εσωτερικό του μικρού ναού καθώς δεν διαπιστώθηκε να λείπει κάποιο εκκλησιαστικό αντικείμενο ή κάποια εικόνα.

“Το εκκλησάκι παραμένει ανοικτό, δεν κλειδώνουμε την είσοδο, οπότε ήταν εύκολο για τους δράστες να την αφαιρέσουν. Δυστυχώς είναι ένα από τα πολλά περιστατικά που καταγράφονται σε εκκλησίες και ξωκκλήσια της ενδοχώρας….”, ανέφερε μιλώντας στο ekriti.gr ο πάτερ Αθανάσιος, ο οποίος άμεσα φρόντισε ώστε να αντικατασταθεί η πόρτα του ναού.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως σε καθημερινή βάση, καταγράφονται αντίστοιχα περιστατικά σε πολλές περιοχές της Κρήτης, με τους δράστες να αφαιρούν από εκκλησιαστικά αντικείμενα, ό,τι υπάρχει στα παγκάρια αλλά ακόμα και το … λάδι που προορίζεται για τα καντήλια.

Πηγή: ekriti

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact