ΚΟΣΜΟΣ

Απο Γερμανία αρχίζει το μεγάλο «ξήλωμα»

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Οι αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες της κ Μέρκελ είναι μόνο η αρχή!

Πώς είναι δυνατόν να καλείς σε ένα χρόνο 800.000 λαθρό στην χώρα σου χωρίς κανέναν έλεγχο παρά του ότι αυτό προκαλεί μεγάλα προβλήματα στον λαό σου ? Και ο κάθε λαθρό που φτάνει στην Ευρώπη παίρνει και χρηματικά ποσά για να κάθετε και να απολαμβάνει την φύση χωρίς να κουνήσει το δάχτυλο του.

Και την ίδια ώρα στον λαό σου όλο και περισσότερα παιδιά του ζουν στην φτώχια . Γύρω στα 2 εκατομμύρια παιδιά στην Γερμανία μεγαλώνουν στην φτώχια και με την κρατική πρόνοια στην Γερμανία. Τα ποσοστά στην δύση ανέβηκαν στο 13%.

Σκεφτείτε αν αυτό γίνεται στην Γερμανία τότε στην Ελλάδα…

Ο λαός δεν αισθάνεται ασφάλεια και πλέον φοβούνται να κυκλοφορούν μετά από μια συγκεκριμένοι ώρα .

Πολίτες αναρωτιούνται τι γίνεται με τις αξίες μας, οι πατεράδες μας έδωσαν το αίμα τους για αυτήν την πατρίδα .Αν μπορούσαν θα έβγαιναν από τους τάφους τους και θα ντρεπόντουσαν για τη κατευθυνόμενη απάλειψη της παράδοσης, την καταρράκωση της υπερηφάνειας και την τιμή μας.

Η Μέρκελ δεν σταματά να καταστρέφει τον πολιτισμό και τον λαό της. Θεωρεί τον εαυτό της βασίλισσα. Όποιος σπέρνει το κακό θα θερίσει σε λίγο καιρό ο ίδιος θύελλες και φουρτούνες.

Η Ευρώπη διαλύεται, Η Γερμανία πλημμυρίζεται από λαθρό και το ευχαριστώ αυτών τον ανθρώπων είναι όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, να κοροϊδεύουν την αστυνομία και να καυχούνται για τα εγκλήματα τους που πράττουν καθημερινά. Μόνο στο Βερολίνο καθημερινά δέχονται επίθεση 10 αστυνομικοί και κάθε τρίτος φέρνει τραύματα σοβαρά. Στην Ελλάδα ?

asylbetrug_bleiberecht-integrationsgesetz

Δεν φοβούνται κανέναν διότι ξέρουν ότι δεν θα τιμωρηθούν. Το κράτος έχει καταφέρει να βάλει σε πολλά φίμωτρο, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν δέχονται αυτό το φίμωτρο και έχουν το ανάστημα να ξεσηκωθούν και να παλέψουν για την πατρίδα τους.

«Η πατρίδα είναι μέσα μας και κανείς δεν μπορεί να μας την εξαφανίσει. Όλοι μαζί είμαστε μια μεγάλη δύναμη και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πάρει την περηφάνια για την πατρίδα μας. Το σύννεφο τον λαθρομεταναστών αν δεν αντιμετωπιστεί θα είναι και η καταστροφή μας.

Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε πια αυτήν την οδό τις αυτοκαταστροφής, θα αγωνιστούμε για την ελευθερία , ασφάλεια και την ειρήνη στην χώρα μας. Και πολύ σύντομα εσείς θα είστε ευγνώμονες. Μέσα μας κυλά το αίμα τις πατρίδας όπου και αν βρεθούμε.»

Μια ξένη οικογένεια λαθρο στην ΕΕ (στην Γερμανία) παίρνει κοινωνική πρόνοια για την οικογένεια της, δηλαδή τα έντεκα παιδιά, ακριβώς 5200 ευρώ καθαρά το μήνα.

Το σκάνδαλο αυτό το αποκρύβουν, για να μην το μαθαίνει ο λαός, οι κρατικοί παράγοντες του δημοτικού διαμερίσματος όπου παίζονται αυτά τα άσχημα παιχνίδια εις βάρος του κόσμου.

Ξυπνήστε, τα μοιράζουν αναμεταξύ τους και σας σπρώχνουν σκοπίμως και μεθοδικά με σχέδιο στην φτώχεια ώστε να σας μετατρέψουν σιγά σιγά σε σκλάβους και να σας ελέγχουν καλύτερα.

Στην Γερμανία ξεσηκώνονται. Αλλού τι γίνεται ???

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact