ΚΟΣΜΟΣ

Αποκαλύψεις: Αλλη γυναίκα και όχι η Γιόκο Ονο διέλυσε τον γάμο του Τζον Λένον [εικόνες]

«Δεν ήταν η Γιόκο  Ονο, η γυναίκα που διέλυσε τον γάμο μου, αλλά η Αλμα Κόγκαν», αυτό εξομολογήθηκε πριν 25 χρόνια η πρώτη σύζυγος του Τζον Λένον, Σίνθια, στην δημοσιογράφο Λέσλι Αν Τζόουνς, σε μια συνέντευξη που δεν δημοσιεύθηκε ποτέ.

Αποκάλυψη της Βρετανίδας δημοσιογράφου που αλλάζει την ιστορία της ζωής του Τζον Λένον έρχεται μια εβδομάδα μετά από το θάνατο της πρώτης γυναίκας του Τζόν Λένον, Σίνθια η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στην Ισπανία σε ηλικία 75 ετών, μετά από την μάχη της με τον καρκίνο.
Η Τζόουνς μίλησε στην εφημερίδα Daily Mail και αποκάλυψε τι της είχε εκμυστηρευτεί η πρώτη σύζυγος του «Σκαθαριού» ανατρέποντας όλα αυτό που γνώριζε ο πλανήτης για σχεδόν πενήντα χρόνια. Η Σίνθια ζήτησε από την βρετανίδα δημοσιογράφο να μη αποκαλύψει την αλήθεια και αυτή σεβάστηκε την επιθυμία της.

Σύμφωνα με την Σίνθια, ο Τζον, ενώ ήταν παντρεμένος, γνώρισε την τραγουδίστρια Αλμα Κόγκαν, μια γυναίκα οκτώ χρόνια μεγαλύτερη του και την ερωτεύτηκε αμέσως. Η Σίνθια υπογράμμισε ότι ο Τζον είχε χάσει σε τροχαίο την μητέρα του όταν ήταν 17 ετών και τον μεγάλωσε η αδελφή της Μίμι, η οποία ήταν αυτή που το προέτρεψε να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει μουσικός.  Η Αλμα Κόγκαν διέθετε την εικόνα της «θείας Μίμι», υποστήριξε η Σύνθια και αυτός είναι ο λόγος που γοήτευσε τον Τζον, ενώ υπογράμμισε ότι πάντα του άρεσαν οι μεγαλύτερες γυναίκες και γι’ αυτό μετά τον θάνατο της Κόγκαν, ο Λένον επέλεξε την κατά επτά χρόνια μεγαλύτερή του Γιόκο Ονο την οποία παντρεύτηκε το 1969.

Σύμφωνα με την αφήγηση της Σίνθια ο Λένον έμεινε με την Κόγκαν μέχρι το θάνατό της το 1966. Ο Τζον έμεινε απαρηγόρητος μια και όπως είχε εξομολογηθεί θεωρούσε την Κόγκαν μετενσάρκωση της μητέρας του, Τζούλια, αλλά λίγο μετά βρήκε καταφύγιο στην αγκαλιά της Γιόκο Ονο η οποία εκμεταλλευόμενη την δύσκολη θέση του τραγουδιστή και κατάφερε να κυριαρχήσει στην ζωή του και να τον χειραγωγεί μέχρι τον θάνατό του. Η Σίνθια μίλησε επίσης για τις απιστίες του συζύγου της στις οποίες όπως εξομολογήθηκε είχε συνηθίσει.  

«Αν η Αλμα Κόγκαν δεν είχε πεθάνει, ο Τζον Λένον δεν θα με είχε χωρίσει ποτέ, αλλά κάποια στιγμή θα γύριζε πίσω στην οικογένειά του», είχε υποστηρίξει η Σίνθια τότε στην δημοσιογράφο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact