ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκάλυψη «βόμβα»: Απόπειρα δωροδοκίας της βουλευτού των ΑΝ.ΕΛ. Σταυρούλας Ξουλίδου (Βίντεο)

Με παρέμβασή του στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra Channel, ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που προσπάθησαν να δωροδοκήσουν είναι η Σταυρούλα Ξουλίδου.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου «Kontra24» επιβεβαίωσε την απόπειρα χρηματισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με πλησίασε στέλεχος της ΝΔ μέσω facebook από το 2013 και έφτασε στο σημείο κάποια στιγμή να μου πει ότι αξίζω κάτι καλύτερο. Μου είπε να δω τι φίλους έχει στο facebook και ότι υπάρχει τρόπος να μπω στο χώρο της ΝΔ, χωρίς να εκτεθώ. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι όποτε θέλω να δώσω το οκέι για να ψηφίσω πρόεδρο για να μην έρθει στη κυβέρνηση ο Τσίπρας με το αντίτιμο να κυμαίνεται από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ».

Η κυρία Ξουλιδου υποστήριξε ακόμη ότι ο συνομιλητής της, της είπε ότι ο Π. Μελάς έχει συμφωνήσει σε αντίστοιχη πρόταση κάτι που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά κάνοντας λόγο για συκοφαντίες.

Έντονη ήταν η αντίδραση Παναγιώτης Μελά, χαρακτήρισε αισχρότητες τα όσα λέγονται.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μιλώντας στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου επιβεβαίωσε ότι η πρόταση χρηματισμού έγινε στην κ. Ξουλίδου. «Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά», ανέφερε ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι τη συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα.

 

«Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου.

Ο συγεκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, για να καταλήξει: «Οφείλει η Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact