ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αποκάλυψη Βόμβα: «Η Ελλάδα θα δολοφονηθεί αν σταματήσει τον… Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο»

Ο Paul Craig Roberts προειδοποιεί πως η Ελληνική κυβέρνηση μπορεί να δολοφονηθεί σε αυτή την κρίση, αν στραφεί προς την Ανατολή, κίνηση που θα…
φρενάρει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο που έχει σχεδιάσει η Παγκόσμια Ελίτ. Με τις απειλές για μη έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση να εξαπολύονται από την ΤΡΟΙΚΑ (ΘΕΣΜΟΙ)

Ο πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ αναφέρει ότι η Ελλάδα μπορεί να ελιχθεί για να σταματήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

«Οι Έλληνες και η ελληνική κυβέρνηση έχουν μπροστά τους μια μοναδική ευκαιρία για την πρόληψη του Γ ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό που πρέπει να κάνει συσπειρωμένη η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να κάνει, με όλους τους Έλληνες στο πλευρό της, είναι να χρεοκοπήσει για τα δάνεια, να παραιτηθεί από την ΕΕ και από το ΝΑΤΟ, και να αποδεχθεί τη συμφωνία που οι Ρώσοι τους έχουν προσφέρει (BRICS)», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει: «Αυτό θα ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα του ΝΑΤΟ. Πολύ γρήγορα Ισπανία και Ιταλία θα ακολουθήσουν. Έτσι η νότια Ευρώπη θα εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ και έτσι θα ακολουθήσουν Αυστρία, Ουγγαρία και Τσεχική Δημοκρατία. Το ΝΑΤΟ είναι ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί η Ουάσιγκτον για να προκαλέσει σύγκρουση με τη Ρωσία. Έτσι, όταν διαλευκάνουν την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, η ικανότητα της Ουάσινγκτον να παράγει αυτή τη σύγκρουση εξαφανίζεται.

Η ελληνική κυβέρνηση κατανοεί ότι αυτό που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα δεν είναι εφαρμόσιμο. Από την εφαρμογή της λιτότητας η ελληνική οικονομία έχει μειωθεί κατά 27 τοις εκατό. Αυτή είναι μια κατάθλιψη. Και συνεχίζουν να ελπίζουν ότι οι Γερμανοί θα ξυπνήσουν ένα πρωί και θα συνειδητοποιήσουν ότι η λιτότητα δεν είναι ο τρόπος για να θεραπεύσουν το χρέος, και ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να συμφωνήσει με τις συνθήκες που οδηγούν τον ελληνικό πληθυσμό στο βούρκο. Αυτοί (η τρόικα) μιλάει για (μία) γενοκτονία (του ελληνικού πληθυσμού).

Οι Ρώσοι καταλαβαίνουν ότι η Ελλάδα λεηλατείται από τη Δύση και γι’ αυτό υπήρξε συνάντηση με τον ηγέτη της Ελλάδας, στον οποίο πρόσφεραν μια συμφωνία. Είπαν, «Θα σας χρηματοδοτήσουμε. Αλλά όχι για να εξοφλήσετε τις γερμανικές και ολλανδικές τράπεζες, τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου στη Νέα Υόρκη ή το ΔΝΤ».

Η ΤΡΟΙΚΑ δεν ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει στις ζωές των Ελλήνων. Έχουν μια άλλη ατζέντα. Και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να δει και να καταλάβει ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της τρόικας για την επίλυση του ζητήματος. Επιβάλλουν στην Ελλάδα κάτι αποτρέποντας την από την πραγματική γι’ αυτή λύση. Ότι δεν θα επιτρέπεται να φύγουν από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και να κάνουν αυτή τη συμφωνία με τους Ρώσους.

Της έχουν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα: «Αν αφήσετε την Ευρωπαϊκή Ένωση είστε νεκροί…»

Και στο τέλος των δηλώσεων του ρίχνει ακόμα μια αποκαλυπτική βόμβα: «Υπάρχει αυτή η πιθανότητα.Οι Έλληνες, να φύγουν από τo ευρώ (GREXIT) και να ξεκινήσουν μια διαδικασία διαλεύκανσης του ΝΑΤΟ. Ως εκ τούτου, οι Έλληνες κρατούν στα χέρια τους τη δυνατότητα να σώσουν τον πλανήτη από τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο».
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact