ΚΟΣΜΟΣ

Αποκεφαλίζουν και γυναίκες οι τζιχαντιστές

Η αγριότητα των τζιχαντιστών στου Ισλαμικού Κράτους συνεχίζεται, καθώς οι εξτρεμιστές κατέσφαξαν και αποκεφάλισαν γυναίκες μαχήτριες Πεσμεργκά, οι οποίες αγωνίζονται στη Συρία κατά των τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εννέα Κούρδοι στρατιώτες Πεσμεργκά, εκ των οποίων τρεις γυναίκες δολοφονήθηκαν άγρια από τους τζιχαντιστές στο Κομπάνε της βόρειας Συρίας που έχει καταληφθεί από τους άνδρες του Ισλαμικού Κράτους.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το Associated Press που επικαλείται μαρτυρίες από ακτιβιστές του Παρατηρητηρίου και τα εννέα θύματα αποκεφαλίστηκαν από τους τζιχαντιστές.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η φρίκη των μελών του Ισλαμικού Κράτους συνεχίστηκε καθώς οι εξτρεμιστές τοποθέτησαν τα κεφάλια των τριών γυναικών πάνω σε τσιμεντόλιθους στην περιοχή Τζαραμπλούς και τράβηξαν φωτογραφίες, τις οποίες ανήρτησαν σε τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Παρόλα αυτά, η γνησιότητα των εικόνων δεν έχει επιβεβαιωθεί αν και μέλη του Παρατηρητηρίου περιέγραψαν το φρικιαστικό θέαμα.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που οι εξτρεμιστές αποκεφαλίζουν και τοποθετούν ως έκθεμα τα κεφάλια των θυμάτων τους. Άλλωστε, τον περασμένο Ιούλιο είχε κυκλοφορήσει βίντεο όπου καταγράφεται το αποτρόπαιο έγκλημα τζιχαντιστών με 50 νεκρούς, των οποίων τα κεφάλια τοποθέτησαν σε στύλους συριακής πόλης.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον επικεφαλής του Κουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλέχ Μουσλίμ, οι εκκλήσεις του για ενίσχυση του κουρδικού στρατού έχουν πέσει στο κενό.

tzixantistes-570

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact