ΕΛΛΑΔΑ

Απολογείται ο 79χρονος κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανήλικες

Στον ανακριτή Πατρών προκειμένου να απολογηθεί μεταφέρεται σήμερα ο 79χρονος που συνελήφθη την ώρα που ασελγούσε σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών Ρομά από την Ρουμανία, ηλικίας 13 και 15 ετών μέσα σε καφενείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, η 54χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, η 33χρονη μητέρα της 13χρονης Ρομά και οι δυο αδελφές ηλικίας 22 και 26 χρονών της 15χρονης ανήλικης, θα οδηγηθούν και αυτές στο δικαστικό μέγαρο Πατρών καθώς η 54χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες της μαστροπείας, της διευκόλυνσης πορνείας ανηλίκων και της συνέργειας αποπλάνησης ανηλίκων, ενώ οι υπόλοιπες αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της έκθεσης ανηλίκου και της παραμέλησης και εποπτείας ανηλίκου.

Ο 79χρονος κατηγορούμενος ως δράστης διώκεται για αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου, πράξεις οι οποίες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης σε καφέ μπαρ, όπου οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες πραγματοποίησαν επιχείρηση και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο παιδόφιλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο μήνα το καφέ-μπαρ είχε μετατραπεί σε στέκι συνεύρεσης ηλικιωμένων κατά κύριο λόγο άνω των 60 ετών που ικανοποιούσαν τις ερωτικές τους ορέξεις επί πληρωμή με ανήλικες από 13 έως 15 ετών.

Το ραντεβού σύμφωνα με πηγές γινόταν εντός του καταστήματος, οι ηλικιωμένοι έφταναν εκεί και μετά από λίγα λεπτά εμφανίζονταν οι ανήλικες. Πλησίαζαν τους πελάτες και σε χώρο που ήταν εμφανής από τους υπόλοιπους θαμώνες, επιδίδονταν σε ερωτικές περιπτύξεις υπό την καθοδήγηση και τις συμβουλές των ηλικιωμένων για το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact