ΔΙΑΦΟΡΑ

Αριθμολογία: Πώς θα πάει το 2024, σύμφωνα με τον γενέθλιο αριθμό σου

Μην πας σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες. Εδώ θα σου πούμε πώς θα πάει η χρονιά σου

Όχι το πιο επιστημονικά τεκμηριωμένο άρθρο που θα διαβάσεις ποτέ, αλλά σίγουρα ένα άρθρο ενδιαφέρον, που μπορεί και να σε βάλει σε σκέψεις για τη νέα χρονιά. Πάρε την ημερομηνία της γέννησης σου και πρόσθεσε τα ψηφία της ημέρας, του μήνα και του έτους. Αν το άθροισμα είναι διψήφιο, πρόσθεσε κι αυτά μεταξύ τους και θα καταλήξεις σε έναν μονοψήφιο αριθμό.

Παράδειγμα: Αν γεννήθηκες 4 Απριλίου 1991, θα έχεις 4+4+1+9+9+1= 28, 2+8=10, 1+0=1, επομένως ο γενέθλιος αριθμός σου είναι το 1.

Πώς θα πάει η χρονιά σου, σύμφωνα με αυτόν τον αριθμό;

  • 1

H αδράνεια σε επηρεάζει αρνητικά, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε θέση εξουσίας. Η αρχή της χρονιάς θα σε βρει με πίεση και δυσκολίες, όμως το δεύτερο μισό της, θα σε αποζημιώσει. Πρόσεξε την ισχυρογνωμοσύνη σου, για να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

  • 2

Μπορεί να δυσκολευτείς να πλησιάσεις τους στόχους σου, οπότε treat yourself και αφοσιώσου στα χόμπι σου. Επικεντρώσου στο πώς θα βελτιώσεις τον εαυτό σου, κάνε το καλύτερο δυνατό και αγκάλιασε τα πάθη σου.

  • 3

Ετοιμάσου για προκλήσεις και δυσκολίες. Κάνε υπομονή, γιατί μακροπρόθεσμα, οι αποφάσεις σου θα βγουν σωστές. Οικονομικά, το ’24 θα είναι καλύτερο από το ’23, αν και δεν είναι μία καλή χρονιά για επαγγελματικές συμφωνίες.

  • 4

Πρόσεξε πολύ πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, τις αλλαγές καριέρας και τις επενδύσεις Θα πρέπει να διοχετεύσεις όλη την προσοχή σου στα οικονομικά σου.

  • 5

Θα είναι σίγουρα μία καλύτερη χρονιά από την περσινή. Θα δουλέψεις σκληρά, θα ταξιδέψεις, όμως θα είσαι αναποφάσιστος, κάτι που πρέπει να προσέξεις. Θα βιώσεις σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις σου -αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις, όμως. Ίσως δεν είσαι (πάλι) εσύ το πρόβλημα.

  • 6

Αν προσπάθησες σκληρά το ΄23, φέτος θα ανταμειφθείς. Θα υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σου, αλλά αυτό που δεν θα υπάρξει, είναι λόγος για πανικό. Να προσέχεις αυτούς που σε προσέχουν και να επενδύσεις στον εαυτό σου.

  • 7

Το 2023 ήταν πολύχρωμο και γεμάτο. Τώρα, ξεκινά μία περίοδος πιο ήρεμη, με μερικά mood swings και trust issues να σε βγάζουν από το ροζ συννεφάκι. Μάθε από τα λάθη σου και ξεκίνα διαλογισμό -θα μας θυμηθείς.

  • 8

Αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη, το δίχως άλλο. Προσπάθησε να κοινωνικοποιηθείς, να έχεις υπομονή και να σκέφτεσαι πρακτικά – φέτος, να ζεις και να μην αφήνεις τη ζωή να περνά από μπροστά σου.

  • 9

Δείξε υπομονή, και όλα θα φτιάξουν. Ίσως, από απερισκεψία και μόνο, πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και στον έρωτα, ίσως αφεθείς και αφήσεις τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία σου και φρόντισε τον εαυτό σου, ενώ προσπάθησε να περιορίσεις τον τεράστιο εγωισμό σου.

Πηγή: jenny.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact