ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ για τους αεροψεκασμούς: Ποιος είναι ο σκοπός τους και γιατί το κρατάνε μυστικό

Για να καταλάβετε τα παρακάτω, πρέπει να αποσυνδέσετε το μυαλό σας από οποιαδήποτε κατεστημένη σκέψη-εμφύτευση, διδαχτήκατε αφότου γεννηθήκατε. Αν μπορείτε να το κάνετε, το τε συνεχίστε! Η τυχόν αποτυχία σας να αλλάξετε τον τρόπο που σκέπτεστε, δεν θα σας αφήσει να δείτε με ακρίβεια, ούτε καν κατά προσέγγιση, το τι συμβαίνει γύρω σας και πόσο επηρεάζει την ζωή σας, στο παρόν, αλλά και το παρόν των παιδιών σας. Άρα αφήστε το άρθρο και ασχοληθείτε με κάτι άλλο, που να χαϊδεύει τα αυτιά σας, ικανοποιεί το υπερφίαλο εγώ σας και δεν ταράζει την ζωούλα σας.

Αν συνεχίζετε, θα σας δείξω πως σας ελέγχουν μέσω της Νάνο-Τεχνολογίας, για να τελειώσει η σύγχυση και η παραφιλολογία με το θέμα του ψεκάσματος. Το πώς όλα αυτά δένουν σε μια ευρύτερη εικόνα και σε συνδυασμό με την μαζική πλύση εγκεφάλου μέσω των ταινιών και των ΜΜΚ (Μαζικά Μέσα Κατευθύνσεως). Αν πιστεύετε πως όλα αυτά είναι οι απόψεις και μόνον, κάποιου αυτόκλητου ερευνητή -στην καλύτερη των περιπτώσεων – ή ενός συνομοσιολόγου, σας ενημερώνω, πως η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε πιθανότητα συνομοσιολογίας και αυτό το βλέπουμε ολοκάθαρα πλέον, και από τις ταινίες πλύσης εγκεφάλου, που ολοφάνερα, δείχνουν τα πάντα.

Η αιτία των πάντων: Δείτε τις εικόνες (ψηφιακή αναπαράσταση) εικόνα Α, είναι η επιτομή της πραγματικότητας. Δείχνουν το τι συμβαίνει στο σώμα σας. Αυτό είναι το Μεγαλύτερο Μυστικό Παγκοσμίως, διότι σας έχει επιβληθεί εν αγνοία σας, όπως και το Μεγαλύτερο Μέρος των Πεποιθήσεων σας. Αυτό που βλέπετε στις εικόνες είναι ένα νανο-ρομπότ που ενσωματώνεται με ένα νευρώνα ή μια σύναψη. Οι εικόνες είναι απλώς μια αναπαράσταση, αλλά δείχνει ακριβώς το τι έχει συμβεί ήδη από την περασμένη δεκαετία. Αυτό επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο του ξενιστή (το σώμα σας) εξ αποστάσεως. Για να το πούμε πιο τεχνικά οι νευρώνες σας έχουν ενσωματωθεί και οι συνάψεις σας έχουν γεφυρωθεί.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact