ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΡΘΡΟ ΣΟΚ για τους αεροψεκασμούς: Ποιος είναι ο σκοπός τους και γιατί το κρατάνε μυστικό

Έλεγχος κλίματος: Καταστροφή των σοδειών, από την μια κρατάνε τον καιρό καλό, για τα μεγάλα γεγονότα, προπαγάνδας της «ελίτ», όπως οι Ολυμπιακοί αγώνες, ενώ από την άλλη προκαλούν τυφώνες κατά βούληση και με σφραγίδα μάλιστα.

Διάδοση των Νανο-ινών: Οι νανο-ίνες (πολυμερή πυριτίου) είναι βασικά ένας μηχανισμός μεταφοράς. Τίποτε περισσότερο. Έχουν ένα φορτίο να παραδώσουν. Εικόνα Γ. Ένα φορτίο που αλλιώς θα καταστρεφόταν από τον ήλιο και την ατμόσφαιρα ή δεν θα έφτανε στον προορισμό του (το σώμα σας). Όπως ένας ιός, RNA, αλουμίνιο, νάνο-εξαρτήματα, κλπ. Οι ίνες είναι «αβλαβείς» και τις έχουμε όλοι μας. Δείγματα αυτών των ινών θα βρείτε σε όλο το ιντερνέτ ψάχνοντας για τη λέξη morgellons. «Βιο-έντομα Morgellons και Γενετικοί Δείκτες», «Παθογενές Μυκόπλασμα από το Ψέκασμα των Ουρανών»

Οι ίνες πρέπει να ψεκαστούν μόνες τους, γιατί εάν αναμειγνυόταν στο καύσιμο του αεροπλάνου, τότε θα καταστρεφόταν το φορτίο. Έτσι, δεν είναι κρίσιμες οι ίνες, αλλά το φορτίο τους. Γιατί; Πρόκειται για περίπλοκη ερώτηση. Οι «άνθρωποι» που τα δημιούργησαν (το ίδιο γκρουπ που έφτιαξε τον HIV και άλλα) θέλουν να ελέγχουν απόλυτα τους ανθρώπους στην φάση μετατροπής τους σε κάτι άλλο ομοιόμορφο υπάκουο και το οποίο δεν θα αναπαράγεται με τον γνωστό τρόπο. Παρατηρείστε τους νέους ανθρώπους μέχρι τριάντα ετών. Ειδικά στις κοπέλες βλέπετε την ανυπαρξία λεκάνης με ότι συνεπάγεται αυτό για μια γέννα. Είναι πιο στενή και από τις πλάτες τους. Στους άνδρες συμβαίνει αντίστοιχα το αντίθετο.

Οι φάσεις της εισροής των Νανο-Ρομπότ στο σώμα: Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη έχει επηρεασθεί και εμπλέκεται σε αυτήν την αρχική φάση. Ο κάθε ένας σε διαφορετικό βαθμό βεβαίως έχει αυτές τις νανο-ίνες μέσα στο σώμα του και συνεπώς είναι «καλωδιωμένος». Αν φοβάστε το 666 μην σκάτε, έχετε πολλά εκατομμύρια Νανο-Τσιπάκια μέσα σας. Εάν έχετε φίλο μικροβιολόγο που έχει μικροσκόπιο που «βλέπει» σε νανοκλίμακα πηγαίνετε τα ούρα σας για μια μη συμβατική εξέταση.

Οι παρενέργειες, μπορούν να γίνουν αντιληπτές και περιλαμβάνουν ένα ήχο σαν «κλικ» μέσα στο κρανίο και αρθρώσεις που πονάνε, θα δούμε παρακάτω τα διάφορα συμπτώματα. Αυτή η φάση περιλαμβάνει πλήρη τηλεχειρισμό της ομιλίας σας και των σκέψεων σας μέσω υποβολής σκέψεως (υποσυνείδητα). Υποθέτουμε ότι στο 98,5 του πληθυσμού αυτή η φάση ελέγχου των λέξεων, σκέψεων και κατά προέκταση των συναισθημάτων, έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Εάν θέλετε να το διαπιστώσετε κάντε το εξής πείραμα, για το οποίο έχω ξαναγράψει.

Πάρτε ένα μαντήλι από δίκλωνο καθαρό μετάξι χρώματος ιβουάρ παντελώς ανεπεξέργαστο και κάντε το μπαντάνα. Θα εκπλαγείτε από τα πρώτα λεπτά, όταν διαπιστώσετε ότι το 90% των σκέψεων σας απλά δεν υφίσταται. Κλασσικό «κόλπο» των «μυημένων» τρομάρα τους, οι οποίοι έχουν σεντόνια, μαξιλάρια, εσώρουχα και το εσωτερικό των καπέλων τους από ακατέργαστο μετάξι, για συγκεκριμένους λόγους.

Τελική φάση: Αυτή η φάση πρέπει να ενεργοποιηθεί για να δουλέψει και είναι ακραία. Συμβιβάζει τελείως την υγεία σας και μπορούν να κάνουν τα πάντα από το να σας σκοτώσουν μέχρι το να σας παρακολουθούν. Αυτό το βήμα περιλαμβάνει πολλαπλούς νανο-αισθητήρες από τα μάτια μέχρι την καρδιά και όλα τα άλλα όργανα. Η τελική φάση παρέχει πλήρη τηλεχειρισμό και έλεγχο του σώματος, των σκέψεων, των σωματικών λειτουργιών και οτιδήποτε ενδιάμεσο.

Παρενέργειες των Νανο-ινών

Το παράδειγμα των νανο-ρομπότ των αεροψεκασμών. Βεβαίως με κάτι τόσο ακραίο όπως να εγκαθίσταται η Νανοτεχνολογία στα σώματα των ανθρώπων θα συμπεραίνετε ότι θα υπάρχουν προβλήματα υγείας και παρενέργειες. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα στα ΜΜΚ που δείχνουν πως οι παρενέργειες που περιγράφονται παρακάτω αναγνωρίζονται και συνδέονται με κάτι γελοίο η βλακώδες που εξουδετερώνει την αυθεντικότητα του μυαλού του θεατή. Σαν αποτέλεσμα πείθουν τον θεατή να απορρίψει μια πραγματική παρενέργεια σαν κάτι που είναι πολύ τρελό για να είναι αληθινό. Κάθε παρενέργεια αντιμετωπίζεται και με μια ταινία του Χόλυγουντ!

Κλικ και Στριγκλίσματα στο Κρανίο: Μια παρενέργεια που ξεκινά από το 2001. Το τι ακριβώς συμβαίνει δεν είναι πλήρως γνωστό, αλλά εμπλέκεται με την εγκατάσταση/τηλεχειρισμό κάποιου είδους Νανο-chip στο κρανίο (το κεφάλι σας) του ξενιστή. Ο ήχος κλίκ/στρίγκλισμα συνήθως παρατηρείται κατά την νύχτα, διαρκεί δε κατά μέσο όρο ένα μήνα και κρατάει μόνον μερικά δευτερόλεπτα. Χωρίς να προκαλεί πόνο και εύκολα αγνοείται ή το προσπερνάει όποιος δεν είναι υποψιασμένος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6 7

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact