ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Αρζόγλου για Κιμούλη: “Μου είχε κάνει τη ζωή κόλαση”

Για όσες καταγγελίες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες κατά του Γιώργου Κιμούλη και του Κώστα Σπυρόπουλου, μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Ελα Χαμογέλα», έκανε καταρχάς λόγο για δυο εντελώς διαφορετικές υποθέσεις.

Οσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, με τον οποίο ο Κώστας Αρζόγλου συνεργάστηκε στο παρελθόν στην παράσταση , σημείωσε χαρακτηριστικά: «Aυτό που έχω να κατηγορήσω τον Γιώργο είναι μη αποδείξιμα και μη ποινικά κολάσιμα. Είναι θέμα ατμόσφαιρας και αέρα.

Ο Γιώργος μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Κόλαση! Μία ολόκληρη σεζόν κάθε μέρα πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση “Ζητείται τενόρος” και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο – δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή.

Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο -που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα – το άλλαζε συνέχεια. Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι. Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής» είπε ο Κώστας Αρζόγλου. Μάλιστα, ο Κώστας Αρζόγλου είπε ότι ο Γιώργος Κιμούλης του έδωσε μία αγκωνιά όταν πήγε να υποκλιθεί στο κοινό στην πρεμιέρα της παράστασης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact