ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Ο Ερμής από 8 έως 19 βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου δίνει πικάντικες ιδέες και βοηθά τις διαπραγματεύσεις σου. Ο Άρης σε στηρίζει, αναζητάς τη σταθερότητα, ξέρεις τι θέλεις και κινείσαι αναλόγως. Καταλαβαίνεις τους άλλους, ακούς, μοιράζεσαι. Προχωράς πιο εύκολα με άλλους παρά μόνη. Με τον Κρόνο φτάνεις στο βάθος των πραγμάτων στη δουλειά. Ο Ουρανός μπερδεύει τις σκέψεις σου κάποιες στιγμές και χάνεσαι. Όμως, μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές βγαίνεις νικήτρια. Συναισθηματικά, η Αφροδίτη, από τις 8, δε σε βοηθά να ισορροπήσεις. Σκέψου καλά κάθε σου κίνηση και δες καθαρά τα πράγματα. Από τη μια πλευρά, είσαι μοναχική και κινείσαι μυστικά χωρίς να ενοχλείς κανέναν, από την άλλη, κάνεις τρελά σχέδια, αναζητάς το πάθος και θέλεις να ζήσεις την κάθε στιγμή. Ο Άρης αλλά και η νέα Σελήνη στις 19 στο ζώδιό σου σου δίνουν δυναμισμό ως το τέλος της χρονιάς.
Tip: Είναι ο μήνας των γενεθλίων σου, ξεχωρίζεις και λάμπεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Ο Ήλιος, από τις 23 στο ζώδιό σου, φέρνει ενθουσιασμό και χαρά ζωής. Ο Ερμής, από τις 20 και αυτός στο ζώδιό σου, φέρνει ευχάριστες ειδήσεις. Ο Άρης σε σπρώχνει να τολμήσεις, να απελευθερωθείς. Προσοχή σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά. Με την Αφροδίτη, ως τις 7, το κλίμα είναι ευχάριστο και παθιασμένο. Μπορείς να σκαρφαλώσεις σε κορυφές και δε διστάζεις να δώσεις τέλος σε σχέσεις που δε σου ταιριάζουν. Από τις 8, ο πλανήτης του έρωτα δίνει χρώμα στη συναισθηματική σου ζωή. Μην μπερδέψεις το θαυμασμό με τον έρωτα. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας φέρνουν ανακατατάξεις στην ερωτική σου ζωή. Πάρε το χρόνο σου για να αναλύσεις τις καταστάσεις. Δε σε ενδιαφέρει να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, απομακρύνεσαι και απελευθερώνεσαι. Με τον Ποσειδώνα, ονειροπολείς. Μεταφέρεις για αργότερα αλλαγές στη δουλειά.
Tip: Είναι ένας πικάντικος μήνας.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Αυτόν το μήνα είσαι δημοφιλής και περιτριγυρισμένη από αγαπημένα πρόσωπα. Έχεις καλή διάθεση, έμπνευση, επικοινωνείς και μετακινείσαι. Ο Ερμής, από τις 5, σε στηρίζει. Πείθεις με τα επιχειρήματά σου και ξεχωρίζεις στις συζητήσεις. Τα άστρα χρωματίζουν τη συναισθηματική σου ζωή. Συσφίγγεις τις σχέσεις με φίλους που έχουν απομακρυνθεί, με οικεία πρόσωπα που έχεις παραμελήσει, με τα παιδιά σου. Βρίσκεσαι σε όλα τα μέτωπα. Επαγγελματικά, προχωράς τα σχέδιά σου. Ο Ουρανός επηρεάζει τα οικονομικά σου. Ο Δίας και ο Κρόνος ενισχύουν τις οικογενειακές σχέσεις. Η Αφροδίτη, από τις 8, σε στηρίζει στη δουλειά. Ο Ήλιος, ως τις 22, φέρνει στο πλευρό σου πρόσωπα που σε αγαπούν, σε λατρεύουν. Δεν αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες της ζωής μόνη. Ο Άρης και ο Κρόνος, προς το τέλος του μήνα, φρενάρουν την παρορμητικότητα και τις δραστηριότητές σου.
Τip: Διασκεδάζεις και απολαμβάνεις τις χαρές της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Με τον Ήλιο, ως τις 22, έχεις χίλια σχέδια στο μυαλό που δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Με τον Ερμή, από τις 5, κάνεις σημαντικές συναντήσεις ή συνεννοήσεις με κοντινά πρόσωπα. Κράτα το θυμό σου, μίλα συνετά και άκου τι έχουν να σου πουν οι άλλοι. Προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στο περιβάλλον και στις προσωπικές σου ανάγκες. Με τον Άρη, δεν μπορείς εύκολα να δρομολογήσεις την ενέργειά σου. Πρέπει να πάρεις τα ηνία στα χέρια. Συνεργάτες και προϊστάμενοι σου γίνονται βάρος. Με τον Ουρανό, πρέπει να ξαναδείς τις προτεραιότητές σου, τα υπόλοιπα ας περιμένουν, γιατί δεν μπορείς να βρίσκεσαι σε όλα τα μέτωπα, όσο δυναμική και αν είσαι. Δεν έχεις αρκετό χρόνο για να διαχειριστείς την επαγγελματική σου ζωή, που με την πανσέληνο στις 3 έχει απαιτήσεις. Πάρε το χρόνο σου να φροντίσεις τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Tip: Θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact