ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Επαγγελματικά, σκαρφαλώνεις σε κορυφές αυτόν το μήνα, είσαι έτοιμη να οδηγήσεις σωστά την καριέρα σου. Με τον Ουρανό, μπορεί να το παρακάνεις. Προσπαθείς να ικανοποιήσεις όλο τον κόσμο. Έχεις ανάγκη την αλλαγή, το φρέσκο αέρα. Η Αφροδίτη, από τις 8, υπόσχεται πάθος στον έρωτα, αισθάνεσαι καλά μέσα στη σχέση σου και προχωράτε μαζί με το ταίρι σου χέρι χέρι. Ο Ήλιος, ως τις 22, σου δίνει καλή διάθεση και καλές ιδέες. Κάποια αναπάντεχα εμπόδια μπορεί να συναντήσεις στην πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Ο Ερμής, από τις 5, ευνοεί συζητήσεις και επαφές, πείθεις με το λόγο σου, ο διάλογος είναι εποικοδομητικός. Μιλάς ανοιχτά και κάνεις φιλόδοξα σχέδια. Ο Άρης και ο Κρόνος, προς το τέλος του μήνα, σε παρασύρουν σε έξοδα που καλό θα ήταν να αποφύγεις. Ένα σχέδιο μπορεί να μπλοκάρει για οικονομικούς λόγους.
Tip: Βρες τις ισορροπίες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Επωφελείσαι από το καλοκαίρι για να ανανεωθείς και να σκεφτείς για τον εαυτό σου. Προσπάθησε βέβαια να μην παραμελείς τους άλλους. Συγκρούσεις και ασυνεννοησία είναι πιθανά στην οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να αντιμετωπίζει προβλήματα ο σύντροφός σου και να σε χρειάζεται στο πλευρό του. Η Αφροδίτη φροντίζει τη συναισθηματική και κοινωνική σου ζωή. Μοιράζεσαι τρυφερές στιγμές με αυτούς που αγαπάς. Δες τα θετικά στοιχεία του συντρόφου σου και προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές. Από τη μια αναζητάς την ασφάλεια και από την άλλη τρέχεις προς κάθε κατεύθυνση. Πάρε το χρόνο σου για να βρεις τον εαυτό σου. Με τον Ερμή, από τις 20, κράτα αποστάσεις από ανθρώπους που δε σου ταιριάζουν και σου χαλάνε τη διάθεση. Η δουλειά έρχεται σε δεύτερο πλάνο και χωρίς αλλαγές και εκπλήξεις αυτόν το μήνα.
Tip: Κάνε ένα μακρινό ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Ο Ήλιος και ο Ερμής στο απέναντι ζώδιο ευνοούν τις σχέσεις σου. Με τον Ερμή, από τις 5, κάνεις συζητήσεις και βόλτες, ενώ προσεγγίζεις και ερωτικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βγαίνεις με άτομα που θαυμάζεις. Είσαι κοινωνική, δημοφιλής, επικοινωνιακή, ανάλαφρη, η παρουσία σου είναι φωτεινή. Ένας φίλος ή το ταίρι σου σού εξομολογείται την αγάπη του. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ρίχνουν τους επαγγελματικούς σου ρυθμούς. Ο Ουρανός μπορεί να δημιουργήσει οικογενειακά προβλήματα. Πάρε τις καταστάσεις όπως έρχονται και χρησιμοποίησε το διάλογο για να ξεπεράσεις μικρές εντάσεις. Βρες χρόνο για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, είτε βρίσκεσαι διακοπές είτε δουλεύεις. Αν είσαι μόνη, ασχολείσαι με την οικογένεια και δεν έχεις χρόνο για πεταλουδίσματα. Όπου κι αν βρίσκεσαι, περνάς καλά.
Tip: Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου και τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Με σιγουριά και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αντιμετωπίζεις τις διάφορες καταστάσεις. Λάμπεις επαγγελματικά με τη- δημιουργικότητά σου. Με τον Ήλιο, ως τις 22, ανοίγεις φτερά, πολλαπλασιάζεις σχέδια και στόχους. Με την Αφροδίτη, από τις 8, βρίσκεσαι μπροστά στη σκηνή, γοητεύεις. Συναντάς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Περνάς όμορφες στιγμές χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Βάζεις αλατοπίπερο στη σχέση σου όσο πρέπει. Ο Άρης προσθέτει το απαραίτητο πάθος. Κάνεις σχέδια και παίρνεις πρωτοβουλίες για ευχάριστες εκπλήξεις. Με τον Ερμή, από τις 20 στο απέναντι ζώδιο, συζητάς θέματα συντροφικότητας. Ο Άρης, ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας αυξάνουν το άγχος σου για οικονομικά θέματα. Μπορεί να θέλεις να κάνεις μια επένδυση ή μια αγορά, αλλά κάτι σε συγκρατεί.
Tip: Βγαίνεις από τη ρουτίνα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact