ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020

Mηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Τα άστρα σε στηρίζουν αυτόν το μήνα. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και συμβάλλει στο να προχωρήσεις τους στόχους σου, υπάρχει δράση και όλα τρέχουν γρήγορα. Ο Ερμής βοηθά την επικοινωνία σου, οι ιδέες πολλαπλασιάζονται. Από τις 20, γίνεσαι πιο παραγωγική. Απόφυγε τη βιασύνη και την παρορμητικότητα, γιατί δεν είναι καλοί σύμβουλοι. Με την Αφροδίτη, ως τις 7, μπορείς να μιλήσεις στα κοντινά σου πρόσωπα για τα σχέδια και τις ιδέες σου. Ζήτα τη γνώμη τους για να δεις πώς θα προχωρήσεις. Ο Ήλιος, ως τις 22, ευνοεί το συναίσθημα, επωφελήσου. Με την Αφροδίτη, από τις 8, μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να νιώσεις νοσταλγία ή μπορεί να βλέπεις το σύντροφό σου λίγο καταπιεστικό ή υπερπροστατευτικό. Απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να φέρει ο Ουρανός.
Τip: Είναι ένας δυναμικός μήνας.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε σπρώχνει σε μια μεγάλη ενδοσκόπηση. Πρέπει να διευθετήσεις διαφορετικά πράγματα. Έχεις άγχος και μπορεί να προσπαθήσεις να επιβληθείς στους άλλους. Με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θέλεις να σταθεροποιήσεις το παρόν και να κοιτάξεις μπροστά. Θέλεις να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, να βγει η σχέση σου από τη ρουτίνα. Η Αφροδίτη, από τις 8, κάνει γλυκιά και τρυφερή τη σχέση σου. Κάνεις νέες γνωριμίες, είσαι πιο ευαίσθητη με άτομα του περιβάλλοντός σου, αγαπημένα πρόσωπα σε περιβάλλουν με στοργή. Ο Άρης δίνει πάθος, αλλά μην το παρακάνεις, προσοχή στις εντάσεις και τις λεκτικές ακρότητες. Με τον Ήλιο και τον Ερμή, μετά τις 20, ο έρωτας κυριαρχεί στη ζωή σου. Τότε θα μπορέσεις να εκφράσεις με ειλικρίνεια όσα αισθάνεσαι και θα αναγεννηθείς.
Tip: Προχώρα σε αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Αυτόν το μήνα έχεις ανάγκη να αναπνεύσεις και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Ο Ερμής, από τις 5, ευνοεί την επικοινωνία, λάμπεις. Από τις 20, είσαι πιο σοφή, πρακτική και λογική. Ο Ήλιος και ο Άρης σε κάνουν γοητευτική και αποφασιστική. Κάνεις μικρές εκδρομές και αποφασίζεις να αλλάξεις τη ζωή σου. Με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα έχεις πολλά ερωτήματα, συγκεντρώσου στις προτεραιότητες. Έχεις μεγάλη δύναμη, ευαισθησία και ψυχικές αντοχές. Ασχολείσαι με σημαντικά σχέδια, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στον επαγγελματικό τομέα. Ο συναισθηματικός τομέας είναι ήρεμος, αρκεί να ξέρεις να βρίσκεις ισορροπίες. Ζεις μεγάλες στιγμές με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 7. Είναι ένα ερωτικό διάστημα που σε βοηθά να ενισχύσεις τη σχέση σου. Κάνεις νέες γνωριμίες με τη νέα Σελήνη στις 19.
Τip: Κάνε μια παύση αυτόν το μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, από τις 8, και φέρνει τρυφερές όμορφες στιγμές και μικρές εξορμήσεις. Μπορεί να ζήσεις ένα μεγάλο έρωτα. Ο τομέας των σχέσεων όμως δεν είναι στα καλύτερά του, το έχεις καταλάβει. Μπορεί να υπάρξουν μεγάλες εντάσεις στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή προς το τέλος του μήνα με Αφροδίτη/Πλούτωνα και Άρη/Κρόνο. Κινείσαι παρορμητικά. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στο απέναντι ζώδιο γεννούν συναισθηματικά ερωτήματα. Έχεις ανάγκη την αλλαγή, αλλά δεν ξέρεις τι αλλαγές να κάνεις. Ο Ποσειδώνας σε βοηθά να σκεφτείς και ο Ερμής, από τις 20, κάνει τις σκέψεις σου πρακτικές και συντηρητικές. Προσπάθησε να φύγεις για διακοπές έστω και για λίγο. Πάρε το χρόνο σου για να αισθανθείς καλύτερα. Η πανσέληνος στις 3 επηρεάζει κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά, ασφάλειες.
Τip: Δες τα πράγματα φιλοσοφημένα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact