ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις: Έρωτες Σαββατοκύριακου 3-4 Ιουλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην καταβάλλεστε από σκέψεις, που το μόνο που σας δημιουργεί είναι άγχος. Πριν δώσετε τα χέρια σε μια συνεργασία, πρέπει να προβληματιστείτε. Σε ότι αποφασίσετε να ακολουθήσετε, κάντε πιο προσεκτικές επιλογές και κινήσεις. Τολμήστε να πείτε ότι έχετε έξω από τα δόντια, γιατί όταν προσποιείστε δεν είστε ο εαυτός σας. Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Για να μην πλήττετε και ψυχοπλακώνεστε, βρείτε τρόπους να περνάτε εποικοδομητικά. Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε, για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Εάν κάνετε πρακτικές κινήσεις, δε θα σας δημιουργηθεί ούτε φόβος, ούτε άγχος. Βρείτε ψυχική ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε, αλλά και αυτές που δεν περιμένετε θα φτάσουν στον επαγγελματικό σας χώρο και θα είναι για καλό.

ΖΥΓΟΣ

Χειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ζητήματα, καθώς η επιθυμία σας για ασφάλεια, ίσως να είναι εξαιρετικά υπερβολική. Φερθείτε έξυπνα και μην αφήσετε το σκεπτικισμό σας να εναλλάσσει με την ευπιστία. Δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και από εκεί να αντλήσετε την ασφάλεια που έχετε ανάγκη για να λειτουργήσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να πέσετε θύμα των άλλων και χωρίς να σας πιάσει η καταπιεστική επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Πάρτε πρωτοβουλίες και δείξτε την αξία σας για να πετύχετε τους στόχους σας, διαχωρίζοντας την κοινή αντίληψη από τις ακραίες ιδέες. Όμως, θα πρέπει να θυμάστε πως για κανέναν λόγο δε θα πρέπει να δράσετε παρασκηνιακά ή να πάρετε μέρος σε ανούσιες συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις, γιατί θα είναι μείον για τη μελλοντική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πολλά απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές θα δίνουν συνέχεια σε εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν να σπάσουν. Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη την στήριξή τους, ενώ μπορείτε κάλλιστα να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται. Τολμήστε να κάνετε καινούριους φίλους ή να αποτινάξετε ότι δε σας ταιριάζει τηρώντας πάντα το μέτρο. Μην αποσυντονιστείτε από το φορτισμένο κλίμα και ρίξετε την ψυχολογία σας. Αναμφίβολα, είστε ικανοί να κάνετε υπομονή για να έρθουν τα καλύτερα που σας υπόσχεται ο καινούριος χρόνος, χωρίς να εκτεθείτε σε κινδύνους. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που σας χαρακτηρίζει, θα σας δώσει ένα συγκροτημένο και σταθερό περιβάλλον, που θα πατά γερά στο έδαφος. Ενισχύστε το αίσθημα της σταθερότητας στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, εάν δε θέλετε να προκληθούν ρήξεις για λάθος λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να προβείτε σε καινούριες γνωριμίες και να εδραιωθείτε κοινωνικά. Δημιουργούνται αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις αλλά να είστε συγκρατημένοι, γιατί αν ξεσπάσετε κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από άτομα που αγαπάτε. Αφήστε στην άκρη το συντηρητισμό για να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με οικεία πρόσωπα. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να τους αποδείξετε ότι δεν τους πολεμάτε αλλά είστε μαζί τους. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον. Εξιδανικεύστε τον έρωτα που νιώθετε για το σύντροφό σας, με μια πιο όμορφη και ρομαντική εικόνα, απ’ αυτό που ίσως είναι στην πραγματικότητα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact