ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις: Έρωτες Σαββατοκύριακου 3-4 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτείται να δείξετε προσοχή και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας. Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δε θα πάθουν τα νεύρα σας. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, γι’ αυτό θα ήταν σκόπιμο να κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα ή επεκτατικές κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει. Με σωστές επιλογές θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά και να κλείσετε καινούριες συνεργασίες. Μην δημιουργήσετε αντιπαλότητες και κόντρες με τους συνεργάτες σας, αν δε σας αρέσουν αυτά που θα προτείνουν. Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ότι θα σας προτείνουν, γιατί θα κινδυνέψετε να χάσετε κομμάτι από την πίτα που ήδη έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρησιμοποιείτε συχνότερα τη λογική σας, για να μπορέσετε να αγαπήσετε τους άλλους γι’ αυτό που είναι και όχι για όπως σας βολεύει, γιατί μπορεί ο ρομαντισμός να είναι απαραίτητος για να λειτουργήσει η σχέση, αλλά η πλασματική εικόνα μπορεί και είναι ικανή να τη διαλύσει. Επειδή αυτό που θα σας εξιτάρει είναι το μυστήριο και όχι το συναίσθημα, όσοι είστε ελεύθεροι, αποφασίστε να δεσμευτείτε σε μία σχέση που είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσει σε γάμο. Σχεδιάστε τη στρατηγική σας όπως κάνετε συνήθως για να κινηθείτε πιο ευέλικτα, αλλά μην το παρακάνετε και περιμένετε περισσότερο από όσο πρέπει για να δράσετε, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι να σας προλάβει κάποιος άλλος και αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει καταλήξει στην αγκαλιά άλλου ατόμου, εσείς θα είστε ο μοναδικός φταίχτης.

ΙΧΘΥΣ

Χαλαρώστε και ξελαφρώστε το μυαλό σας από τα πολλά που σκέφτεστε, γιατί ακόμα και αν έχετε σοβαρούς σκοπούς στη ζωή σας, μπορείτε να είστε κεφάτοι και χαρούμενοι. Πάρτε απόφαση να γοητεύσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και αφήστε στην άκρη τη δυστροπία και τον εγωισμό. Μπορεί να είστε αρκετά συντηρητικοί σας άτομα, αλλά παράλληλα μπορείτε να είστε πολύ τρυφεροί και τολμηροί και το έχετε αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Οπότε, τολμήστε και μην κρύβεστε πίσω από εικονικούς τοίχους πιστεύοντας πως το ιδανικό πρόσωπο των ονείρων σας, θα σας ανακαλύψει όπου και αν είστε. Σε όλους αρέσουν τα παραμύθια για το ευτυχισμένο τέλος τους, αλλά τίποτα δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δε βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Οπότε κινηθείτε χωρίς δισταγμούς αν θέλετε όσοι έχετε ήδη σχέση να καρποφορήσει και οι ελεύθεροι να βρείτε την απόλυτη ιδανική σχέση για εσάς.

Πηγή: Pronews.gr – Free Image by Adam KontorΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact