ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις: Έρωτες Σαββατοκύριακου 3-4 Ιουλίου

Η Άντα Λεούση αναλύει τους έρωτες του Σαββατοκύριακου.

ΚΡΙΟΣ

Τηρήστε το μέτρο και μην κάνετε επιπολαιότητες ή σπατάλες, μια που απαιτείται να δείξετε προσοχή στα προσωπικά σας ζητήματα και κατ’ επέκταση και στα οικονομικά σας. Χρειάζεται να καλύψετε προσεκτικά τα νώτα σας, καθώς θα προκύψουν κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες και τους φίλους σας, μια που τα προβλήματά σας είναι καθαρά πρακτικά. Τα βασικά στοιχεία του διημέρου είναι να δείξετε αγωνιστικότητα για να εδραιωθείτε, να περιορίσετε τα επαγγελματικά σας ανοίγματα και να καλύψετε έκτακτα έξοδα που θα αφορούν το σπίτι σας. Μην πιέσετε τους άλλους να έρθουν με τα νερά σας, μια που θα υπάρχει ρευστότητα και στα οικονομικά σας αλλά και στο συναισθηματικό σας τομέα. Το μυαλό και το ένστικτό αυτοσυντήρησης που έχετε, θα δουλέψουν ικανοποιητικά, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων σας, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες αλλαγές που θα υπάρξουν σε βασικούς τομείς της ζωής σας θα σας θορυβήσουν, αλλά μην αντιδράσετε σπασμωδικά, γιατί θα εξυπηρετήσουν το μελλοντικό σας συμφέρον. Επιλύστε όσο γίνεται πιο σύντομα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, γιατί όσο τα αφήνετε τόσο πιο πολύ θα γίνει το μόνιμο θέμα απασχόλησής σας. Νιώθετε πως η σχέση μεταξύ σας τείνει να πηγαίνει όλο και προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο, αφού ο συνδυασμός σας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις. Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας. Επειδή το ταίρι σας κάνει αγώνα ταχύτητας για να προλάβει τα προσωπικά του θέματα, δεν πρέπει να τον αγχώνετε ακόμα περισσότερο. Για να μπείτε στο σκεπτικό των ατόμων που συναναστρέφεστε, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κάνοντας αναλύσεις και όχι υποθέσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προτιμήστε να μιλήσετε ανοιχτά για ότι κι αν σας ενοχλεί γιατί αυτό που φταίει και συμβαίνουν παρεξηγήσεις είναι αυτά που δεν εκστομίζετε. Επειδή σας αρέσει να είστε αποφασιστικοί στον ερωτικό σας τομέα, δε σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε γρήγορες και λανθασμένες αποφάσεις. Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από μια οπτική γωνία περισσότερο φιλική. Ασχοληθείτε με επαγγελματικές σας υποθέσεις που απαιτούν ειδικές ενέργειες. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, ακούστε όλες τις πλευρές τι έχουν να σας πουν. Ασχοληθείτε μόνο με ότι σας αρέσει για να δώσετε χρώμα στην καθημερινή σας ζωή. Μην πείτε πράγματα που δεν έχουν βάση και δεν είστε σίγουροι ότι έχετε αποδείξεις να τα στηρίξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε «στοπ» στους περίεργους και θρασείς που εισβάλουν και υπεισέρχονται στα προσωπικά σας θέματα. Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην είστε συνέχεια σε επιφυλακή. Κινητοποιηθείτε σε θέματα που σας αφορούν και μπορούν να σας αποδώσουν οικονομικά οφέλη. Φέρτε τα δημιουργικά σας ταλέντα στην επιφάνεια, για να βοηθηθείτε σε καινούρια επαγγελματικά σχέδια. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε αν ανατραπούν πράγματα που θεωρείτε δεδομένα. Καταπιαστείτε με εκκρεμότητες που πρέπει να ρυθμίσετε και όχι με ανούσια πράγματα. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε εκμεταλλευθείτε την επιμονή σας και αφήστε στην άκρη τον εκνευρισμό. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αμφισβητούν την αξία σας και λάβετε υπόψη τις συμβουλές φίλων που σας ξέρουν καλά. Ότι θέλετε να πείτε εκφράστε το ευγενικά και θα γυρίσει προς όφελός σας. Μην αφήσετε την ερωτική σας ζωή να τελματώσει και να φτάσει σε αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ

Για την επίτευξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων, βάλτε σε εφαρμογή τα μέσα που διαθέτετε. Δεν είναι φρόνιμο να μεταφέρετε την πίεση και τον εκνευρισμό της δουλειά σας στον οικογενειακό σας χώρο. Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά και επιτρέψτε σε ένα φίλο σας να πει την άποψή του. Δείξτε ευσυνειδησία και δημιουργικότητα, για να εδραιώσετε τη θέση σας στην εργασία. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, όμως, μην είστε υπερβολικοί στις εκφράσεις των συναισθημάτων σας. Απελευθερωθείτε ψυχικά και πρακτικά για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και παράλληλα να αλλάξετε τρόπο σκέψης αξιοποιώντας όλες τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Αυξήστε την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε στο στόχο σας και όταν δείτε ότι στο χώρο υπάρχει νευρικότητα, απλά αποτραβηχτείτε, για να μην πέσετε θύμα της αστάθειας και της διπροσωπίας.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact